ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες σε 9 ΣΥΟΠ για ναρκωτικά

Τερματίστηκαν αμέσως οι συμβάσεις τους

Τα κρούσματα των υποθέσεων ναρκωτικών στα στρατόπεδα, με εμπλεκόμενους Συμβασιούχους Οπλίτες, θορύβησαν την Εθνική Φρουρά και το Υπουργείο Άμυνας, που έλαβε άμεσα τα μέτρα του και προχώρησε στην απόλυσή τους, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπουργός Άμυνας, Σάββας Αγγελίδης.


Ανήλικος έμπορος ναρκωτικών πιάστηκε στην Λευκωσία


Σύμφωνα με τηλεοπτικές δηλώσεις του ιδίου στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, οι υποθέσεις που έφτασαν στα χέρια του επίσημα ανέρχονται στις πέντε, ωστόσο όπως πληροφορήθηκε από την Αστυνομία προέκυψαν άλλες τέσσερις. 

Ο κ. Αγγελίδης, προσπαθώντας να καθησυχάσει την κοινή γνώμη, είπε ότι όλες οι υποθέσεις έγιναν εκτός στρατοπέδων, έτσι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι ο στρατός είναι γεμάτος με ναρκωτικά. Το Υπουργείο Άμυνας, σε συνεργασία με την ΥΚΑΝ, τόνισε, διερευνά και το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες ΣΥΟΠ να έχουν εισαγάγει τα ναρκωτικά και εντός των στρατοπέδων.


Φουντώνουν τα σενάρια για διαδοχή του Αρχιεπισκόπου


Ο Υπουργός ενημέρωσε, παράλληλα, ότι στην νέα προκήρυξη για πρόσληψη Συμβασιούχων Οπλιτών, υπάρχει ο όρος να γίνεται εξέταση κατά των ουσιώδη χρόνο της υποβολής της αίτησής τους. Συγκεκριμένα, θα γίνονται αιμοτολογικές εξετάσεις, που θα λειτουργούν και ως νάρκοτεστ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση