ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τροχαίο στην Πάφο – Κρίσιμα στη ΜΕΘ ο 41χρονος, εκτός κινδύνου ο συνεπιβάτης

Τα κράνη βρέθηκαν στη σκηνή γεγονός που υποδηλώνει ότι είτε δεν τα φορούσαν και τα κρατούσαν στα χέρια, είτε τα έφεραν στο κεφάλι αλλά δεν ήταν προσδεδεμένα

ΚΥΠΕ

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΓΝ Λευκωσίας, ο 41χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τραυματισμό του τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο στην Πάφο, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται. «Σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου» είναι η κατάσταση του 40χρονου συνεπιβάτη του.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου ανέφερε πως ο 41χρονος λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Τμήμα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πρόσθεσε ότι η κατάσταση της υγείας του 40χρονου συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πάφου χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως «σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου».

Επιπρόσθετα ο κ. Νικολάου σημείωσε πως τα κράνη των δύο επιβατών της μοτοσικλέτας βρέθηκαν στην σκηνή γεγονός που, σύμφωνα με τον ίδιο, υποδηλεί ότι είτε δεν τα φορούσαν και τα κρατούσαν στα χέρια, είτε τα έφεραν στο κεφάλι αλλά δεν ήταν προσδεδεμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση