ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δολοφονία Μάριου - «Θα σε σφάξω...»

Τέθηκαν υπό οκταήμερη προσωποκράτηση

24news team

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες για το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/6) σε μπυραρία στον Ύψωνα με θύμα τον 44χρονο Μάριο Ονησιφόρου. Οι δύο φερόμενοι δράστες, ηλικίας 49 και 54 ετών, τέθηκαν υπό οκταήμερη προσωποκράτηση με τις έρευνες των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν, η αφορμή για το αιματηρό επεισόδιο φέρεται να ήταν καβγάς, ο οποίος σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες μεταξύ του αδελφού του 49χρονου συλληφθέντα και του 43χρονου, ο οποίος είναι φιλικό πρόσωπο του θύματος.

Ένας εκ των δύο υπόπτων, κατά την διάρκεια του επεισοδίου και σύμφωνα με μαρτυρία που κατέχουν οι Αρχές, απείλησε τον 43χρονο φωνάζοντάς του: «θα σε σφάξω μπ….».

Σημειώνεται πως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό ενώ θύτες και θύματα είναι γνωστοί στις Αστυνομικές Αρχές. 

Ο καβγάς που κατέληξε σε φόνο

Ο Μάριος Ονησιφόρου μαζί με άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 52 και 43 ετών εισήλθαν στην μπυραρία στον Ύψωνα εκεί όπου έφθασαν οι δύο συλληφθέντες. Κάποια στιγμή άναψαν τα αίματα με φόντο προσωπικές διαφορές που φέρεται να είχαν οι δύο με τον 43χρονο, φίλο του θύματος. Στο επεισόδιο, επενέβησαν ο Ονησιφόρου μαζί με τον 52χρονο, όπου δέχθηκαν μαχαιριές στο λαιμό και στο πρόσωπο. 

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου είπε: «Ο 49χρονος είχε κάποιες προσωπικές διαφορές με φίλο των θυμάτων, ηλικίας 43 ετών, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε ελαφρά στο επεισόδιο και έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και απολύθηκε. Φαίνεται ότι λόγω των προσωπικών διαφορών που προέκυψαν πριν μερικές μέρες συνεχίστηκε η αντιπαράθεση στο εν λόγω σημείο όπου είχαμε την τραγική κατάληξη», προσθέτοντας ότι διερευνάται αν το επεισόδιο ξεκίνησε εντός της μπυραρίας.

Συμπλήρωσε επίσης ότι: «Το κύριο επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το υποστατικό».

Σημειώνεται πως, το δεύτερο πρόσωπο που δέχθηκε μαχαιριές νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση αφού φέρει τραύματα στο πρόσωπο και την τραχηλική χώρα (σ.σ λαιμός).

Οι Αρχές συνεχίζουν τις καταθέσεις ενώ κάτω από το μικροσκόπιό τους θα τεθούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση