ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους τσάκωσαν με ένα διπλοκάμπινο γεμάτο κλεμμένα αλουμίνια

Χειροπέδες σε 34χρονο - Κατάφερε να διαφύγει το άλλο πρόσωπο

ΚΥΠΕ

Υπό τριήμερη κράτηση τέθηκε το πρωί, 34χρονος που συνελήφθη χθες βράδυ από την Αστυνομία για υπό διερεύνηση υπόθεση κλοπής αλουμινίων από ιδιωτικό χώρο στη Λεμεσό.

Το περιστατικό συνέβη στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας. Μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν διπλοκάμπινο αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα στην εν λόγω περιοχή. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο. Στη θέα των αστυνομικών ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων σ’ αυτό κατέβηκε και τράπηκε σε φυγή. Παρά τις προσπάθειες των μελών της αστυνομίας κατάφερε να διαφύγει. Το δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 34 ετών συνελήφθη, καθώς στο διπλοκάμπινο αυτοκίνητο φέρονται να ανευρέθηκαν 22 αλουμινένιες περσίδες (περσιάνες), οι οποίες διαπιστώθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ότι είχαν κλαπεί από παρακείμενο ιδιωτικό χώρο.

Ο 34χρονος, ο οποίος φέρεται να παραδέχεται την κλοπή, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο τον έθεσε υπό τριήμερη κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται το άτομο που διέφυγε της σύλληψης στη διάρκεια της επιχείρησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση