ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό οκταήμερη κράτηση ο Σύρος που μπούκαρε σε τράπεζα

Ο συλληφθέντας ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών

24news team

Ενώπιον Δικαστηρίου οδηγήθηκε σήμερα, Σάββατο (21/10) ο 44χρονος Σύρος που μπούκαρε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λευκωσία, το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10), θέτοντας τις αστυνομικές αρχές σε συναγερμό. Το Δικαστήριο έδωσε διάταγμα κράτησής του για 8 ημέρες.

Υπενθυμίζεται, πως με μαρτυρίες που εξασφάλισε το 24news, ο αλλοδαπός, εισήλθε στην τράπεζα ζητώντας χρήματα με τους υπαλλήλους να του αναφέρουν πως δεν μπορούν να τον εξυπηρετήσουν καθώς ο λογαριασμός του ήταν σε άλλη τράπεζα.

Τότε ο 44χρονος, βγήκε εκτός εαυτού με αποτέλεσμα να τα κάνει γυαλιά - καρφιά, προκαλώντας υλικές ζημιές εντός του κτηρίου και φωνάζοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, «Allahu Akbar». Στον χώρο προκλήθηκε αναστάτωση με τους εργαζόμενους να καλούν τις αστυνομικές αρχές. Όπως πληροφορούμαστε, μέλη της ομάδας «Ζ», έσπευσαν άμεσα στο σημείο όπου και ακινητοποιήσαν τον 44χρονο.

Από τον σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον Σύρο δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε αιχμηρό ή άλλο επικίνδυνο αντικείμενο παρά μόνο ένα τσαντάκι.

Αστυνομική πηγή, μας ανέφερε πως ο συλληφθέντας ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ενώ μεταφέρθηκε στον Κεντρικό Σταθμό Λευκωσίας για περαιτέρω ανάκριση και εξετάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση