ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το τρίτο όχημα που εμπλέκεται στο φρικτό τροχαίο με θύμα τον Αλέξανδρο

Οι πληροφορίες από την Αστυνομία

Ανακοινώσεις

Στο πλαίσιο διερεύνησης θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, με θύμα 17χρονο από τη Λευκωσία, που σημειώθηκε στις 8/4/2024 στον δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, κατά τις εξετάσεις, προέκυψε πιθανή εμπλοκή και τρίτου οχήματος.

Συγκεκριμένα, κατά τις εξετάσεις στη σκηνή του δυστυχήματος, εντοπίστηκε εξάρτημα τρίτου οχήματος, μάρκας Nissan.

Υπενθυμίζουμε ότι στο θανατηφόρο δυστύχημα τα ενεχόμενα οχήματα ήταν βυτιοφόρο όχημα μεταφοράς καυσίμων και ιδιωτικό σαλούν.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι το εξάρτημα ταιριάζει σε αυτοκίνητο μάρκας NISSAN, μοντέλο TIIDA, ιαπωνικής κατασκευής και εφαρμόζεται σε αυτοκίνητα κατασκευής από το έτος 2004 μέχρι και το 2012.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις δεν αποκλείεται στο δυστύχημα να εμπλέκεται αυτοκίνητο μάρκας NISSAN, μοντέλο TIIDA, το οποίο μπορεί να έχει υποστεί ζημιά και σε άλλα μέρη.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, καλούμε εκ νέου, οποιοδήποτε πρόσωπο ενδεχομένως γνωρίζει οτιδήποτε που αφορά στις συνθήκες πρόκλησής της, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στα τηλέφωνα 22802023/ 22802086/22802075 ή με τη Γραμμή του Πολίτη 1460.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση