ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «αύριο» του Βέργα μετά την αποφυλάκιση (Vid)

Ο ίδιος μιλά για το όραμά του

Όσες φορές του δόθηκε η ευκαιρία, μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές, ο τέως Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, δήλωσε μεταμέλεια για τις πράξεις που τον έφεραν ενώπιον της δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα την φυλάκισή του. Αυτό, ο κ. Βέργας, επανέλαβε και σε τηλεοπτική εκπομπή που μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το όραμά του για τον εαυτό του, μετά την αποφυλάκιση.


Ελεύθερος ο Βέργας και οι εμπλεκόμενοι στο ΣΑΠΑ


Μιλώντας στην εκπομπή «24 Ώρες» του Alpha Κύπρου, ο Σάββας Βέργας, ερωτηθείς για τα όνειρά του και τα σχέδιά του, απάντησε: «ποτέ δεν έπαψα να ονειρεύομαι. Και το δικό μου όραμα και ο δικός μου στόχος, είναι να βγω στην κοινωνία, να επαναδραστηριοποιηθώ και να είμαι πολύ καλύτερος, απ' ό,τι ήμουν προηγουμένως. Και πιστέψετέ με, θα είμαι πολύ καλύτερος και πιο έμπειρος!».

Στην συνέχεια, κληθείς να σχολιάσει την αξία του αγαθού της ελευθερίας, ο τέως Δήμαρχος Πάφου, είπε: «είναι ένα πολύτιμο αγαθό, που όταν την χάσεις, καταλαβαίνεις πόσο πολύτιμο είναι! Και, πιστέψετέ με, μετά τα θέματα υγείας, η ελευθερία, το να διαχειρίζεσαι εσύ τον εαυτό σου, είναι ένα ύψιστο αγαθό και δεν μπορώ να σου δώσω να το καταλάβεις... εάν δεν το περάσεις αυτό και το συνειδητοποιήσεις ο ίδιος.».


Αναστάτωση στις φυλακές: «Ευνοϊκή μεταχείριση τυγχάνουν οι επώνυμοι κρατούμενοι»


Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Η αποφυλάκιση Βέργα και λοιπών VIPs:

Αέρα ελευθερίας αναπνέουν από την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, ο τέως Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, ο επίσης τέως Δήμαρχος Πάφου και βουλευτής ΕΔΕΚ, Φειδίας Σαρίκας, ο τέως Διευθυντής ΣΑΠΑ, Ευτύχιος Μαληκκίδης, και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του ΑΚΕΛ, Βάσος Βασιλείου. Οι τέσσερις πρώην εμπλεκόμενοι στην υπόθεση ΣΑΠΑ, αποφυλακίζονται βάσει απόφασης του Συμβουλίου Αποφυλάκισης Κρατουμένων Επ' Αδεία.

Οι πρώην κατάδικοι των Κεντρικών Φυλακών, θα αποφυλακίζονταν το 2019, ωστόσο αποφυλακίζονται αρκετούς μήνες νωρίτερα, επ' αδεία.

Όροι αποφυλάκισης

Στους τέσσερις αποφυλακισθέντες επιβλήθηκαν συγκεκριμένοι όροι, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι οι εξής:

Να παραδώσουν τα διαβατήριά τους

Να παρουσιάζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα σε Αστυνομικό Σταθμό

Να έχουν επιτηρητή

Να έχουν κινητό τηλέφωνο με κανονική σύνδεση (όχι σύνδεση καρτοκινητής)

Να μην επισκέπτονται τα κατεχόμενα

Να μην παραχωρούν δηλώσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση