ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Της την... έπεσαν γυναίκες της μεθυσμένης αξιωματούχου

Σάλο προκάλεσε η είδηση πως Κρατική Αξιωματούχος πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένη - Οι καυστικές αναρτήσεις

24news team

Σάλο προκάλεσε η είδηση πως Κρατική Αξιωματούχος πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένη σε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας, αρνούμενη μάλιστα να υποβληθεί σε δεύτερο τεστ. Το περιστατικό που σημειώθηκε ξημερώματα της 11ης Ιανουαρίου, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, σχολίασαν καυστικά με αναρτήσεις τους στην πλατφόρμα «Χ» τόσο η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όσο και η ανεξάρτητη Βουλευτής, Αλεξάνδρα Ατταλίδου.

Η μεν κύρια Χαραλαμπίδου αναφέρει στην ανάρτησή της: «Αγαπητέ @Christodulides η παραίτηση της αξιωματούχου που αρνήθηκε το επαναληπτικό alcotest θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη. Ποινικό αδίκημα λέει η νομοθεσία μας. Σκεφτείτε να συνέβαινε αυτό στην Αγγλία η την Γαλλία. θα έπρεπε άμεσα να υποβάλει την παραίτηση της. Δεδομένο. Αλλιώς πρέπει εσείς να τη ζητήσετε. Αξιωματούχοι που δεν σέβονται τους νόμους τους κράτους δεν μπορούν να υπηρετούν το κράτος. Οι προσωπικές τους σχέσεις δε με τη Νομική Υπηρεσία δεν τους δίνει ελευθέρα συμπεριφοράς. Έτσι εξαθλιώθηκε το κύρος της αστυνομίας ο @SteliosPapathe2 πρέπει να επαινέσει τους αστυνομικούς που επέδειξαν θάρρος γιατί δυστυχώς τα αυτονόητα στον τόπο μας είναι δυσνόητα. Και ελπίζω να μην τους ασκηθούν πιέσεις για να αλλάξουν την θέση τους πράγμα που θα εκθέσει τους πάντες και τον Υπουργό Δικαιοσύνης μαζί. Η άποψη ότι οποιοσδήποτε αξιωματούχος είναι υπεράνω του νόμου και των σωμάτων ασφαλείας του κράτους διαβρώνει την ίδια την πολιτεία και τις αρχές της. Αυτό πρέπει να είναι αυτονόητο. Η πολιτική ηθική έχει καταρρακωθεί τελείως με τέτοιες συμπεριφορές. Θέλετε να ανακτήσετε το χαμένος κύρος αρχίστε από αυτές τις βασικές και ουσιώδεις συμπεριφορές. Αλλιώς εκτεθειμένος θα μείνει ο Πρόεδρος, η αστυνομία που θα αποδείξει ότι δεν σέβεται τον εαυτό της , άρα ποιος τους παίρνει σοβαρά πλέον, και ο Υπουργός δικαιοσύνης».

Από πλευράς της η κα Ατταλίδου στην ανάρτησή της διερωτάται: «Μεθυσμένη αξιωματούχος σε μεθυσμένη πολιτεία! Κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις ο οδηγός οδηγείται στο τμήμα και δεν του επιτρέπεται να οδηγήσει. Είτε μένει μέσα να του περάσει η μέθη είτε κάποιος τον παραλαμβάνει. Τι έγινε σε αυτήν την περίπτωση;».


Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που εξασφάλισε το 24News, η αξιωματούχος είχε υπερβεί το επιτρεπόμενο όριο, όχι όμως σε μεγάλο βαθμό. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, όταν της ζητήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο τεστ, παρουσίασε ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς εξερράγη σε νεύρα, αμφισβητώντας τον πρώτο έλεγχο και με αγένεια αρνήθηκε τη διενέργεια δεύτερου ελέγχου. Η συμπεριφορά της αυτή αποτελεί ποινικό αδίκημα και αναμένεται να διωχθεί.

Το 24News είναι σε θέση να γνωρίζει πως το Προεδρικό ευνοεί την παραίτηση της εν λόγω Αξιωματούχου, αφού βρίσκεται ήδη στο τραπέζι η συζήτηση για παραμονή της ή όχι στην νευραλγική θέση που κατέχει, η οποία μάλιστα σχετίζεται με τη νομιμότητα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση