ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό του Χατζησάββα

Αναμένονται τοξικολογικές και βαλλιστικός έλεγχος

Γιάννος Λύτρας

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στην σορό του Κυριάκου Χατζησάββα, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι, στον χώρο στάθμευσης του συγκροτήματος διαμερισμάτων, όπου διέμενε, στην Αγία Νάπα.

Σε δηλώσεις της στο 24news η Ιατροδικαστής, Αγγελική Παπέττα, ανέφερε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συνεπεία πυροβολισμού.

Παράλληλα, ελήφθησαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, καθώς και δείγματα DNA.

Μάλιστα, στο κεφάλι του εντοπίστηκαν θραύσματα από την σφαίρα. Τα θραύσματα στάληκαν για βαλλιστικό έλεγχο, από την Αστυνομία.

Τα γεγονότα
Γύρω στις 5 το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου, η Αστυνομία έλαβε μήνυμα για έναν τραυματία σε χώρο στάθμευσης διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας όπου εντόπισαν τον Χατζησάββα, ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβολισμό.

Ο 47χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου ωστόσο επειδή η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Γνωστός στην Αστυνομία
Ο Χατζησάββας έγινε και στο παρελθόν στόχος δολοφονικής απόπειρας. Συγκεκριμένα το 2008 ενώ βρισκόταν μαζί με ακόμη ένα άτομο έξω από εστιατόριο στην Αγία Νάπα μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες σταμάτησε δίπλα τους με τον συνεπιβάτη να ανασύρει περίστροφο και να πυροβολεί από κοντινή απόσταση τραυματίζοντας τους δύο.

Τελικά, ο θάνατος
Ο Κυριάκος Χατζησάββας κατέληξε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, όταν, μετά από συγκατάθεση της οικογένειάς του, οι γιατροί αφαίρεσαν την μηχανική υποστήριξη, που τον κρατούσε στην ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X