ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόπειρα φόνου: «Χτενίζει» την Αγία Νάπα η Αστυνομία

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Χατζησάββας

Γιάννος Λύτρας

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την διελεύκανση της υπόθεσης απόπειρας φόνου κατά του 47χρονου Κυριάκου Χατζησάββα, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, στο 24news, συνεχίζονται οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, ενώ αριθμός ατόμων έχει περάσει από ανάκριση. Παρ’ όλ’ αυτά, καμία σύλληψη δεν έχει προκύψει, μέχρι στιγμής.

Την ίδια ώρα, η κατάσταση της υγείας του 47χρονου παραμένει κρίσιμη, καθώς δέχθηκε πυροβολισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελίδη, το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες δεν ήταν κυνηγετικό, ενώ ο Χατζησάββας δέχθηκε μόνον έναν πυροβολισμό.

Τα γεγονότα
Γύρω στις 5 το πρωί της Κυριακής, η Αστυνομία έλαβε μήνυμα για έναν τραυματία σε χώρο στάθμευσης διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας όπου εντόπισαν τον Χατζησάββα, ο οποίος έφερε τραύμα από πυροβολισμό.

Ο 47χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου ωστόσο επειδή η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετικά κρίσιμη, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Γνωστός στην Αστυνομία
Ο Χατζησάββας έγινε και στο παρελθόν στόχος δολοφονικής απόπειρας. Συγκεκριμένα το 2008 ενώ βρισκόταν μαζί με ακόμη ένα άτομο έξω από εστιατόριο στην Αγία Νάπα μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες σταμάτησε δίπλα τους με τον συνεπιβάτη να ανασύρει περίστροφο και να πυροβολεί από κοντινή απόσταση τραυματίζοντας τους δύο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση