ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή στον θάνατο του 2μηνου βρέφους - Χειροπέδες στους γονείς για ανθρωποκτονία

Το βρέφος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού χωρίς σφυγμό

24news team

Ανατροπή έφερε στην υπόθεση θανάτου του 2μηνου βρέφους η νεκροτομή στη σορό του, που διενεργήθηκε την Τρίτη (9/3). Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατός του φαίνεται να προκλήθηκε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Επίσης το βρέφος είχε άλλα δύο κατάγματα και υπό σκληρίδιο αιμάτωμα νωτιαίου μυελού.

Τα ευρήματα των Ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου, ανάγκασαν την Αστυνομία να προχωρήσει στη σύλληψη των αλλοδαπών γονιών του παιδιού, το βράδυ της Τρίτης (9/3).  Οι Ιατροδικαστές απέκλεισαν το ενδεχόμενο τα τραύματα να προκλήθηκαν από ατύχημα εντός της οικίας. 

Η μητέρα, 22 ετών και ο πατέρας 37 ετών, τέθηκαν υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενοι αρνούνται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση και προβάλουν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από τις Αρχές.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ανθρωποκτονίας εναντίον των δύο γονέων. 

Η υπόθεση

Βρέφος δύο μηνών απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δύο μηνών κοριτσάκι διακομίστηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς φαίνεται να πνίγηκε κατά την σίτισή του.

Tο βρέφος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού χωρίς σφυγμό, όπου έγινε προσπάθεια ανάνηψής του και επανήλθε σε πολύ άσχημη κατάσταση, με βαριά εγκεφαλική βλάβη.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο αλλά δυστυχώς ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X