ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Θα γίνονται συλλήψεις» μαθητών στην Κακοπετριά

Οι αποκαλύψεις για έκτροπα και το... χάπι της επόμενης μέρας έφεραν αντιδράσεις

Οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για τα έκτροπα και τις εκτός ελέγχου καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα στην Κακοπετριά, κατά την διαμονή μαθητών, που οργανώνουν διήμερες εκδρομές, απασχολούν ήδη την Αστυνομία, η οποία προειδοποιεί επίσημα και με συλλήψεις μαθητών.


Καταζητούμενοι: Τους ψάχνουν για κλοπή χιλιάδων ευρώ (pics)


Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε παρέμβαση του στο κρατικό κανάλι, ανέφερε πως το εν λόγω ζήτημα τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν, ενώ, είχαν προηγηθεί συσκέψεις με τις επιτροπές των μαθητών και των γονέων για την παρουσία των μαθητών στην Κακοπετριά κατά τα Σαββατοκύριακα. Ο κ. Αγγελίδης συμπλήρωσε, θα υπάρχει αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας στην περιοχή κυρίως κατά την διάρκεια της νύχτας και τις πρωινές ώρες με την ενίσχυση της Μονάδας Άμεσης Δράσης. Τόνισε δε, πως εκεί που θα διαπιστωθούν οι οποιεσδήποτε παρανομίες ή κατοχή οποιονδήποτε επικίνδυνων αντικειμένων (μαχαίρια κ.τ.λ.) θα προχωρούν σε κατασχέσεις αυτών και συλλήψεις για να οδηγούνται απευθείας στο δικαστήριο.


Εκδρομές μαθητών: Χάπι επόμενης μέρας, ναρκωτικά και σιδηρογροθιές


«Όλοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται μέσα στα κόσμια πλαίσια. Βεβαίως και οι γονείς, στον βαθμό που είναι εφικτό, να ελέγξουν τα παιδιά τους, να συνεργαστούν με την Αστυνομία, γιατί είναι θέματα τα οποία μας απασχολούν και δεν θα επιτραπεί να υπάρχουν ζημιές σε περιουσία, ενοχλήσεις και τα οποιαδήποτε άλλα έχουμε διαπιστώσει σε προηγούμενες χρονιές», υπογράμμισε.


Ατάραχος ο Τζιωνής στο Δικαστήριο - «Δεν παραδέχομαι»


Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο εντοπίστηκαν ναρκωτικά, επιβεβαίωσε, ότι όντως είχαν εντοπιστεί ναρκωτικά σε δωμάτιο όπου διανυκτέρευσαν μαθητές στην Κακοπετριά.

Πηγή: Η Καθημερινή / του Νικόλα Πέτρου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X