ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Τέταρτη σύλληψη για την υπόθεση με τις κλεμμένες πιστωτικές

Συνελήφθησαν ακόμη τρία άτομα για την ίδια υπόθεση

Στη σύλληψη και τέταρτου υπόπτου, ηλικίας 21 χρόνων, προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, κλοπής, παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Η υπόθεση αφορά στην ύποπτη χρήση κλεμμένων δεδομένων πέντε πιστωτικών καρτών χώρας του εξωτερικού, σε ξενοδοχείο της επαρχίας Αμμοχώστου, με αποτέλεσμα να αποσπαστεί το χρηματικό ποσό των 5.432 ευρώ για αγορά υπηρεσιών, όπως η ενοικίαση δωματίων, στο ξενοδοχείο. Σχετική καταγγελία έγινε χθες στην Αστυνομία από λειτουργό εταιρείας που ασχολείται με την επεξεργασία και εξουσιοδότηση συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες.

Διαβάστε επίσης Στο κελί για οκτώ μέρες τρία πρόσωπα από τη Ρωσία

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, καθώς και τριών άλλων προσώπων, ηλικίας 35, 27 και 25 χρόνων.

Ο 35χρονος, 27χρονος και 25χρονος, συνελήφθησαν χθες βράδυ από μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων και νωρίτερα σήμερα προσήχθησαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα προσωποκράτησης για χρονική περίοδο οκτώ ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Λίγο αργότερα, γύρω στις 3.25 το απόγευμα, μέλη της Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, προχώρησαν και στη σύλληψη του 21χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X