ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο κελί για οκτώ μέρες τρία πρόσωπα από τη Ρωσία

Για υπόθεση κλοπής και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, κλοπής, παράνομης επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες καταγγέλθηκε από λειτουργό εταιρείας που ασχολείται με την επεξεργασία και εξουσιοδότηση συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες, ότι μετά από έλεγχο που διενήργησαν, διαπίστωσαν την ύποπτη χρήση πέντε κλεμμένων δεδομένων καρτών χώρας του εξωτερικού, σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας, με αποτέλεσμα να αποσπάσουν υπηρεσίες αξίας 5.432 ευρώ.

Διαβάστε επίσης Έφεση στην αθώωση κατηγορουμένων για τα καμένα ναρκωτικά

Κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 35, 27 και 25 ετών από τη Ρωσία, τα οποία συνελήφθησαν χθες βράδυ με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Οι τρεις συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X