ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη Μούζου: Ενώπιον της δικαιοσύνης και η πρώην σύζυγος

Κατηγορείται για συνέργεια

Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του καταζητούμενου, Ηλία Μούζου, το μεσημέρι της Τρίτης, στην κοινότητα Καπηλειού, στην Λεμεσό, η Αστυνομία, πέρασε χειροπέδες, σε πρώτη φάση, και στην 26χρονη πρώην σύζυγό του, η οποία επέβαινε στο όχημα.

«Κελάηδησε» ο Μούζος: Εντοπίστηκαν όπλο και εκρηκτικά

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση, κατά τη χθεσινή συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας που οδήγησε στη σύλληψη του 38χρονου καταζητούμενου για τη διάπραξη της απόπειρας φόνου, η 26χρονη εντοπίστηκε να επιβαίνει στο όχημα με το οποίο κινείτο ο 38χρονος συνοδεύοντας τον, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη της για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Γκανγκστερική επίθεση: Τα νεότερα για την κατάσταση του Αστυνομικού

Η 26χρονη, αρχικά, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς. Η νεαρή γυναίκα θα κληθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου, με την κατηγορία της συνέργειας, μετά την διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Η Αστυνομία απαντά στον Φαίδωνα για τον Μούζο

Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μούζος, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητό του, με συνοδηγό την 26χρονη πρώην σύζυγο του , εντοπίστηκε στην κοινότητα Λάνειας, από περίπολο της ΥΚΑΝ. Ακολούθησε επεισοδιακή καταδίωξη, με την συμμετοχή κι άλλων περιπολικών. Κατά την καταδίωξη, υπήρξε σύγκρουση του οχήματός του με περιπολικά, καθώς και με το όχημα πολίτη. Από τις συγκρούσεις των οχημάτων, υπήρξαν ελαφρείς τραυματισμοί, χωρίς κάτι σοβαρό.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Μούζος, ανακρινόμενος, υπέδειξε στην Αστυνομία πού έκρυβε το καλάσνικοφ, αριθμό σφαιρών και 7,5 κιλά εκρηκτικής ύλης.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση