ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Αστυνομία απαντά στον Φαίδωνα για τον Μούζο

«Απορρίπτουμε κατηγορηματικά»

Μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, ο οποίος, χθες, Δευτέρα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον μελών της Αστυνομίας, κάνοντας λόγο και για «υπόθαλψη εμπόρων ναρκωτικών», η Αστυνομία με ανακοίνωσή της, αντικρούει τα «πυρά».

Πιστολίδι Λεμεσού: Δήλωση «βόμβα» από Φαίδωνος για τον καταζητούμενο

Σύμφωνα με την γραπτή δήλωσή της, η Αστυνομία, απορρίπτει κατηγορηματικά τις αιχμές, λέγοντας ότι πάντοτε πράττει στα πλαίσια της νομοθεσίας.

«Τυφώνας» Φαίδωνος! Γιατί τονίζει ότι θα θρηνήσουμε θύματα

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με χθεσινές και σημερινές δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου κ. Φ. Φαίδωνος σε μέσα ενημέρωσης, αναφέρονται τα ακόλουθα:
Τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Φαίδωνος έχουν ήδη αναφερθεί και στο παρελθόν στην Αστυνομία η οποία γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και ενεργεί πάντοτε αξιολογώντας τις όποιες πληροφορίες ή και μαρτυρίες με επαγγελματισμό και σοβαρότητα.

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά για ακόμα μια φορά έμμεσες ή άμεσες αιχμές τις οποίες διατυπώνει εναντίον της Αστυνομίας, ως προς τον τρόπο που ενεργεί, την αντικειμενικότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Περαιτέρω, το νομοθετικό πλαίσιο δεν μας επιτρέπει να πράττουμε αυτά που δημοσίως μας υποδεικνύει ο κ. Φαίδωνος, με πληροφορίες που προέρχονται από οπουδήποτε. Σε όσες περιπτώσεις εξασφαλίστηκαν επαρκή στοιχεία, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο της Νομοθεσίας, προχωρήσαμε σε συλλήψεις και διερευνήθηκαν υποθέσεις που κάποιες εκκρεμούν στο Δικαστήριο.»

«Κελάηδησε» ο Μούζος: Εντοπίστηκαν όπλο και εκρηκτικά

Δήλωση «βόμβα» στο 24News

Σε επικοινωνία που είχαμε την Δευτέρα, με τον κ. Φαίδωνος, μάς ανέφερε ότι ο καταζητούμενος στον οποίο αναφέρεται είναι ο Ηλίας Μούζος. Σε ερώτηση μας εάν σκιαγραφούσε τον Ηλία Μούζο σε πρόσφατες δηλώσεις του για αρχηγό κυκλώματος ναρκωτικών στην Πάφο ο κ. Φαίδωνος απάντησε καταφατικά. Ο Δήμαρχος Πάφου τόνισε ότι για ενάμιση χρόνο εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για τον Μούζο χωρίς να το συλλάβουν.

Σύμφωνα με τον κύριο Φαίδωνος μετά τις δημόσιες του αναφορές για αρχηγό κυκλώματος ναρκωτικών στην Πάφο, τον επισκέφθηκε ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Αντρέας Κουσιουμής, στον οποίο έδωσε στοιχεία για τον Μούζο. Λίγες μέρες μετά όπως είπε έγινε κατορθωτή η σύλληψή του καταζητούμενου ενώ πρόσθεσε ότι ο Μούζος έχει έντονη δράση στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Χλώρακα και τον Μούτταλλο.

«Υπόθαλψη εμπόρων ναρκωτικών»

Ο κ. Φαίδωνος, σε χθεσινή διάσκεψη τύπου, που παρέθεσε, έκανε λόγο για «υπόθαλψη εμπόρων ναρκωτικών», ενώ ισχυρίστηκε ότι το άτομο αυτό βρίσκεται πίσω από την επίθεση εναντίον Εισαγγελέα των Επαρχιακών Δικαστηρίων Πάφου.

Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε και στα ναρκοτέστ στην Πάφο, υποστηρίζοντας ότι η δράση του ατόμου αυτού είναι γνωστή στην Αστυνομία. Προέβαλε επίσης τον ισχυρισμό ότι υπάρχουν μέλη στο αστυνομικό Σώμα που καταστρέφουν τη δουλειά που επιτελεί η πλειοψηφία των μελών του Σώματος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση