ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοβαρά επεισόδια στο Πουρνάρα - Φωτογραφίες

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία

24news team

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (6/11) στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, αλλοδαποί για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών αναφέρει ότι σε σχέση με τα επεισόδια στο Πουρνάρα, ο Υπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε και κλήθηκε άμεσα η ΜΜΑΔ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης.

Προστίθεται ότι «στα επεισόδια εμπλέκονται πέραν των 50 ατόμων, κυρίως Αφρικανοί και Σύροι. Αναμένουμε τις ενέργειες της Αστυνομίας. Ο Υπουργός, ο οποίος βρίσκεται στη Μαδρίτη, όπου αύριο θα έχει συνάντηση με τον Ισπανό ομόλογό του για το μεταναστευτικό, έδωσε οδηγίες όσοι ενεπλάκησαν στα επεισόδια να συλληφθούν και να απελαθούν άμεσα».

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη και σύμφωνα με πληροφορίες έκανε χρήση δακρυγόνων για να επιβάλει την τάξη.

Επεισόδια και στην Πάφο

Eπεισόδια μικρής έντασης εκδηλώθηκαν γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας στη δομή ανηλίκων μεταναστών στην Κάτω Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δύο ομάδες φέρεται να ενεπλάκησαν μεταξύ τους προκαλώντας ζημιές στο οίκημα όπου φιλοξενούνται.

Στην σκηνή έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη με αποτέλεσμα η κατάσταση να τεθεί υπό έλεγχο. Το επεισόδιο που έγινε διερευνάται από την Αστυνομία Πάφου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση