ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σφοδροί άνεμοι προσγειώνουν δέντρα και τσίγκους στα καλώδια της ΑΗΚ (pics)

Αναλυτικά οι διακοπές ρεύματος - Πίνακας

Κακοκαιρία πλήττει ολόκληρη την Κύπρο από το απόγευμα της Δευτέρας (14/1) με κύριο χαρακτηριστικό τους σφοδρούς ανέμους.

Ένεκα αυτού υπάρχουν και προβλήματα κυρίως στην ηλεκτροδότηση.


Φόνος Λεμεσού: Αυτό είναι το ποσό που βρέθηκε στο όχημα του Μιχαήλ


Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου της ΑΗΚ, κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου «Οι σφοδροί άνεμοι αποκόπτουν δέντρα, τσίγκους και άλλα αντικείμενα τα οποία πέφτουν επάνω στις γραμμές της ΑΗΚ με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές. Όλα μα όλα τα συνεργία είναι σε επιφυλακή».

Η κ. Παπαδοπούλου μας τόνισε ότι λόγω της κακοκαιρίας μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπάρξει πρόβλημα και ως εκ τούτου οι πιο κάτω πίνακες είναι ενδεικτικοί.

Η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου κάνει έκκληση προς το κοινό όπως έχει υπομονή μιας και ναι μεν οι βλάβες είναι μικρές παρόλα αυτά δε είναι πάρα πολλές με τα συνεργία να καταβάλουν προσπάθειες για γρήγορη εξυπηρέτηση και επιδιόρθωση.

 

 

 

Δέντρο ξεριζώθηκε στα Λατσιά

Ενδεικτικό του πιο πάνω είναι το περιστατικό που έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης όπου φωτογραφίες δείχνουν δέντρο το οποίο ξεριζώθηκε στην βιομηχανική περιοχή Λατσιών.

Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται.

 

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το ύψος των χιονιών την ώρα έκδοσης του δελτίου στην πλατεία Τροόδους ήταν 50 εκατοστά.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ και παροδικά, μέχρι θυελλώδης, 7 με 8 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι πολύ κυματώδης και παροδικά μέχρι τρικυμιώδης.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι πολύ κυματώδης και τοπικά μέχρι τρικυμιώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση