ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Λεμεσού: Τι έδειξε η νεκροτομή στον Μιχαήλ

Τα θανάσιμα τραύματα

Επανάρχισαν με το πρώτο φως της μέρας οι έρευνες στη σκηνή της δολοφονίας του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, το άψυχο σώμα του οποίου εντοπίστηκε χθες στη θέση του οδηγού ακινητοποιημένου αυτοκινήτου, σε χωράφι στην περιοχή Πολεμιδιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του θύματος. Βάσει των ευρημάτων, ο Μιχαήλ υπέστη ρήξη ζωτικών οργάνων, συνεπεία πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο.


Φόνος Λεμεσού: Στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος (pics)


Η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης και η ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί εξετάζει ενδελεχώς τις πληροφορίες που συλλέγει μέσα από ανακρίσεις προσώπων που συνδέονται με το θύμα και προσπαθεί να συνθέσει το πάζλ των όσων εκτυλίχθηκαν το προηγούμενο βράδυ στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24NEWS στο όχημα του θύματος εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 4 χιλιάδων ευρώ ενώ εξετάζεται κατά πόσο ο φόνος έγινε το βράδυ της Κυριακής. 

Υπενθυμίζεται πως κομμάτια από το αυτοκίνητο, που φέρεται να διένυσε κάποια απόσταση ακυβέρνητο, εντοπίζονται σε μεγάλη απόσταση από το σημείο όπου εντοπίστηκε.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι το βράδυ της Κυριακής (περίπου στις 22:00) άκουσαν πυροβολισμούς.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομία, Αντρέας Αγγελίδης σε χθεσινές του δηλώσεις ανέφερε πως αξιολογούνται πληροφορίες, προσθέτοντας ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες έρευνες στη σκηνή που βρέθηκε νεκρός ο 44χρονος Ελληνοκύπριος. 

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο ότι το θύμα να πυροβολήθηκε ενόσω το όχημα βρισκόταν εν κινήσει.

Το θύμα φαίνεται να ήταν γνωστό στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X