ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Σημειώνει άνοδο η θερμοκρασία

Βορειοανατολικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος κυρίως από µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ και παροδικά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια και µέχρι ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Δένεια: Οπλισμένοι Τούρκοι στρατιώτες απειλούν Ε/κ γεωργούς


Απόψε, θα παρατηρούνται αρχικά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αλλά αργότερα ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά µέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Εντυπωσιακές επιδείξεις τεθωρακισμένων και απονομή μαύρων μπερέ (Pics)


Την Κυριακή, θα υπάρχουν περίοδοι µε αυξηµένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις, αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να παραµείνει γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.


#MediaBlog - Η Φαμίλια της Χριστιάνας Αριστοτέλους και άλλα κόλπα


Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος, ενώ θα υπάρχουν και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Τη ∆ευτέρα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Τρίτη θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X