ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

#MediaBlog - Η Φαμίλια της Χριστιάνας Αριστοτέλους και άλλα κόλπα

Λόγος για απολύσεις και μειώσεις μισθών σε εφημερίδα με μεγάλη ιστορία

Τα μεγάλα μέσα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ο Alpha για να ανεβάσει την πεσμένη σειρά του "Η Φαμίλια". Και έσπευσε να εντάξει ως γκεστ στη σειρά όχι μια ηθοποιό αλλά μια τηλεπαρουσιάστρια με σίγουρα νούμερα. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα παίξει τον εαυτό της στη σειρά, μια τηλεπαρουσιάστρια που πάει να ψωνίσει στις υπεραγορές Άλφα Μέγα όπου και συναντάει τους ήρωες της Φαμίλιας. Εκεί θα πέσουν ατάκες και πλάνα και με ένα σμπάρο θα υπάρξουν για τον σταθμό όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία τρυγόνια...

Οι σεναριογράφοι της σειράς βάλθηκαν να αξιοποιήσουν με έξυπνο τρόπο τα ποσοστά που καταγράφει η Χριστιάνα και αντέστρεψαν την διαδικασία. Αντί να εισβάλλουν οι πρωταγωνιστές της σειράς στην εκπομπή της παρουσιάστριας την κάλεσαν να εισβάλει αυτή στη σειρά τους. Και όχι μόνο αυτό, έχουν χρησιμοποιήσει και άλλους συνεργάτες του πάνελ της.
Άντε με το καλό να τους δούμε να περνούν και από το δελτίο ειδήσεων ή μήπως από το Μπλε;...

Υπόγεια μάχη μεταξύ στελεχών υποβόσκει σε νεοσύστατο ραδιοσταθμό, παρά την αγγελική εικόνα που βγάζει προς τα έξω.
Μάλιστα κάποιοι λένε πως η κατάσταση βολεύει πολύ την διεύθυνση του σταθμού η οποία δεν αποκλείεται και να έχει βάλει το χεράκι της, εφαρμόζοντας το "διαίρει και βασίλευε".

Προβλέπω πως αν δεν εκτονωθεί η κατάσταση μόνο διαζύγιο θα λυθεί το πρόβλημα. Είτε συναινετικό, είτε καταναγκαστικό...

Εφημερίδα με μεγάλη ιστορία έχει μεγάλα, πολύ μεγάλα προβλήματα. Τα οικονομικά πάνε χάλια, τα χρέη έχουν γίνει δυσθεώρητα και γενικά οι αριθμοί δεν βγαίνουν.
Γίνεται ξανά λόγος και για απολύσεις και για μειώσεις μισθών.
Και οι πιστωτές το ξεκαθάρισαν πως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.
Μεγάλα θύματα οι δημοσιογράφοι αφού η εφημερίδα χρωστάει πολλά ακόμα και στα ταμεία της Ένωσης Συντακτών...

Μπορεί η Κωνσταντίνα Ευριπίδου να βρίσκεται στο Σίγμα αλλά άφησε... χρέη στο OMEGA. Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε διοικητικό πρόστιμο για εκπομπή της που προβλήθηκε μέσα από το μαγκαζίνο 'Όλα για Σένα". Την λυπητερή βέβαια θα πληρώσει ο Χάσικος και ανέρχεται ούτε λίγο, ούτε πολύ σε 4.000 ευρώ.

Σε ποιον σεναριογράφο υποδείχθηκε από το κανάλι που προβάλλει την ακριβή σειρά του να αλλάξει και την πλοκή και την ροή; "Δεν γυρίζουμε σειρά του Αγγελόπουλου και δεν απευθυνόμαστε σε κινηματογραφόφιλους" άκουσα πως ήταν ένα από τα επιχειρήματα που τέθηκαν στον σεναριογράφο. Η σύγκριση με τον Αγγελόπουλο, μου είπαν, έγινε προκειμένου να μην τον προσβάλλουν αλλά και για να του τονίσουν την ανάγκη η σειρά του να... ξεκολλήσει.

Τον νταή φαίνεται πως παίζει σε κάποιο κανάλι υψηλόβαθμο στέλεχος. Η συμπεριφορά του συζητείται πολύ και αρνητικά. Ακόμα και από τη διεύθυνση δέχθηκε δεικτικά σχόλια. Συνάδελφος του τον προειδοποίησε πως τα καλάμια κάποτε μπορεί να σπάσουν με ανεπιθύμητες ενέργειες και προκάλεσε αυθόρμητα γέλια μεταξύ συναδέλφων. Όλα βέβαια στα κρυφά και εκτός γραφείου.

#MediaBlog: Τελευταία Ενημέρωση

X