ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έφτασαν στα ίχνη του 27χρονου εμπρηστή στη Λευκωσία

Τέσσερις μέρες στο κελί ο 27χρονος

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα προσωποκράτησης τεσσάρων ημερών, εναντίον 27χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες το βράδυ από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου.

Προηγούμενη ενημέρωση

Στη σύλληψη 27χρονου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις εμπρησμού αυτοκινήτου και κλοπής, προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.50 τα ξημερώματα χθες Παρασκευή 3 Αυγούστου, εντοπίστηκε να φλέγεται σε ανοιχτό χώρο στην επαρχία Λευκωσίας, αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 80χρονου. Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης Μαρτυρία στο 24News: Έτσι δρούσε η 37χρονη με τα ταξιδιωτικά πακέτα

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, το αυτοκίνητο είχε κλαπεί νωρίτερα, μεταξύ των ωρών 8.00μ.μ., της περασμένης Πέμπτης 2 Αυγούστου και 5.50π.μ., χθες Παρασκευή, από το χώρο στάθμευσης της οικίας του 80χρονου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 8.20 χθες το βράδυ, βάσει Δικαστικού εντάλματος, από μέλη της Αστυνομίας.

Ο 27χρονος επίσης φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε γύρω στις 9.20 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 2 Αυγούστου, όταν 82χρονη βρισκόταν έξω από την κατοικία της, στην επαρχία Λευκωσίας και ύποπτο πρόσωπο που την προσέγγισε έκλεψε μία χρυσή καδένα που η 82χρονη φορούσε στον λαιμό.

Αφού για την κλοπή προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 27χρονου, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης του, βάσει του οποίου επίσης συνελήφθη γύρω στις 9.00 χθες το βράδυ.

Ο 27χρονος παραμένει υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων της κλοπής και του εμπρησμού του πιο πάνω αυτοκινήτου και της κλοπής της πιο πάνω χρυσής καδένας.

 ο ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X