ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρτυρία στο 24News: Έτσι δρούσε η 37χρονη με τα ταξιδιωτικά πακέτα

«Έφαγε» περί τις 10 χιλιάδες ευρώ από μόνο μια οικογένεια

Απύθμενο είναι το θράσος της 37χρονης, η οποία καταζητείται από την Αστυνομία για την εξαπάτηση δεκάδων πολιτών παγκύπρια, σε σχέση με τα ταξιδιωτικά πακέτα-«φαντάσματα» που έκλεινε και τους άφηνε μετέωρους. Όπως προκύπτει από την μαρτυρία θύματος στο 24News, η φήμη που είχε δημιουργήσει η γυναίκα διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο στην εξυπηρέτηση των δόλιων σκοπών της.

Διαβάστε, επίσης: Κομπίνα μεγατόνων με ταξίδια: Σε όλη την Κύπρο η δράση της 37χρονης

Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο πολίτης, η 37χρονη δραστηριοποιούνταν σε αυτό τον τομέα, εδώ και μερικά χρόνια κι είχε στο ενεργητικό της την διευθέτηση ενός σημαντικού αριθμού καλών ταξιδιωτικών πακέτων, που συνέτειναν ώστε η φήμη της να εκτοξευθεί.

Μάλιστα, μόνο για φέτος, φαίνεται ότι το ποσό που έλαβε από τα θύματά της αναμένεται ότι θα ανέλθει μέχρι και στις 100 χιλιάδες ευρώ, ενώ όπως προκύπτει από την μαρτυρία της ίδιας πηγής, κατάφερε να αποσπάσει ποσό ύψους περίπου 10 χιλιάδων ευρώ από μόνο μια οικογένεια.

Διαβάστε, επίσης: Καταζητείται 37χρονη: Έκλεινε ταξιδιωτικά πακέτα «φαντάσματα»

Ο πολίτης-θύμα της 37χρονης μας ανέφερε ακόμα ότι έδινε στους ανυποψίαστους πελάτες της διάφορους λογαριασμούς για την κατάθεση των χρημάτων τους. Επίσης, ανέβαλλε συνεχώς την παράδοση των εισιτηρίων στους πελάτες της, με διάφορες προφάσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η απάτη της άρχισε να αποκαλύπτεται όταν θύματά της, που υποτίθεται ότι είχαν διευθετήσει τις διακοπές τους για τις 2 Αυγούστου, άρχισαν να την αναζητούν ώστε να τους παραδόσει τα εισιτήριά τους, με την ίδια να είναι άφαντη.

Σε μπελάδες και ταξιδιωτικό γραφείο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καταζητούμενη, που συνεργαζόταν με συγκεκριμένο ταξιδιωτικό γραφείο, φαίνεται πως προκάλεσε ζημιά και σε αυτό. Συγκεκριμένα, όπως γνωρίζουμε, οι παραπονούμενοι, αφού εκείνη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους, αποτείνονταν στο ταξιδιωτικό γραφείο για να ζητήσουν πληροφορίες σε σχέση με τις κρατήσεις τους, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει καταχώρηση στο όνομά τους

Τέλος, υπάρχουν επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που κάνουν λόγο για θύματά της, τα οποία έστειλε στο εξωτερικό, χωρίς να τους διευθετήσει διαμονή, με αποτέλεσμα να μήν έχουν πού να μείνουν και να αναζητούν την τελευταία στιγμή τον χώρο διαμονής τους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X