ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι είναι το εσωτερικό του Nicosia Mall (pics,vid)

Άνοιξε σήμερα για ΜΜΕ, αύριο για το κοινό

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι εσωτερικοί χώροι του Nicosia Mall, το οποίο άνοιξε σήμερα, Τρίτη 20 Νοεμβρίου, για τους λειτουργούς των ΜΜΕ. Αύριο, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, θα είναι έτοιμο να δεχθεί τους πρώτους πελάτες.


Οι τελικές εργασίες για τo Nicosia Mall (Vid)


To Nicosia Mall είναι έκτασης 82.000τ.μ. με 150 καταστήματα, ενώ περιλαμβάνει χώρους πρασίνου, «έξυπνες» τεχνολογίες όπως το Smart Parking και βελτίωση της ενεργειακής κατανάλωσης του. Διαθέτει επίσης και χώρο στάθμευσης χωρητικότητας 1.700 αυτοκινήτων.


Πωλήσεις δανείων - Τι να κάνετε αν λάβετε επιστολή από την τράπεζα


Στο ισόγειο συγκεντρώνονται 55 καταστήματα μεταξύ αυτών και η υπεραγορά Αθηαινίτης, και 65 καταστήματα ένδυσης υπόδησης, αθλητικών ειδών καθώς και το τμήμα εστίαση, καφετέριες cafe nero και Costa Coffee. Διαθέτει επίσης χώρο ψυχαγωγίας.


Δένεια: Στην παρουσία Τούρκων στρατιωτών, αποχώρησαν Ε/κ γεωργοί


Για την αποπεράτωση του εμπορικού κέντρου εργάστηκαν εκατοντάδες άτομα, ενώ με την ολοκλήρωση του αναμένεται ότι θα εργοδοτεί 800 άτομα. Από πλευράς προέδρου του Nicosia Mall Μάριου Καλοχωρίτη έχει τονιστεί επανειλημμένα ότι το νέο εμπορικό κέντρο θα προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία αγορών στον καταναλωτή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X