ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ντου της Θύρας 9: «Για καλή μας τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα»

Τι αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας

Το χθεσινοβραδινό επεισόδιο ανάμεσα στη Θύρα 9 και τους οπαδούς της Μακάμπι Τελ – Αβίβ καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο Δήμος Λάρνακας. Όπως αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η ανακοίνωση, «για καλή μας τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα».

Η σχετική ανακοίνωση:

Στη Λάρνακα δεν χωράει βία.

Λίγες ώρες μόνο από την τραγική είδηση του θανάτου νεαρού άντρα στα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια στην Ελλάδα, βιώσαμε ένα νέο περιστατικό βίας αυτή την φορά στην πόλη μας.

Ένταση προκλήθηκε τα ξημερώματα μεταξύ κάποιων που αυτοαποκαλούνται «οπαδοί» ποδοσφαιρικών ομάδων και ευτυχώς για καλή μας τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αφού οι Αρχές επενέβησαν έγκαιρα λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα.

Η Λάρνακα, μια πολυπολιτισμική πόλη που διαχρονικά στηρίζει τον αθλητισμό, καταδικάζει τα γεγονότα αυτά τα οποία όχι μόνο αμαυρώνουν και υποσκάπτουν την αθλητική μας κουλτούρα αλλά δημιουργούν αισθήματα φόβου και αγανάκτησης!

Σε έναν Δήμο, όπως ο Δήμος Λάρνακας, οπού ο αθλητισμός διαμορφώνεται από τις ευκαιρίες και κίνητρα που ενθαρρύνουν τους δημότες, δεν μπορεί να συμβαίνουν γεγονότα όπως αυτά!

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί για ακόμα μία φορά τις Αρχές και Οργανισμούς, πριν να είναι αργά και θρηνήσουμε θύματα, όπως καταβάλουν όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και εφαρμόσουν τα ανάλογα μετρά για πάταξη των φαινομένων αυτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση