ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρός στο Δασούδι: Τι έδειξε η νεκροτομή

Τα ευρήματα του Ιατροδικαστή

Σε πνιγμό εντός ύδατος οφείλεται ο θάνατος του 63χρονου Lars-Gunnar Jonny Anderson, από τη Σουηδία, ο οποίος εντοπίστηκε χθες νεκρός στην παραλία της περιοχής Δασούδι, της Λεμεσού.


Ορμητικός κατέβηκε ο Πεδιαίος (pics,vid)


Ο εντοπισμός του άτυχου άνδρα, ο οποίος διέμενε από το 2017 στην Κύπρο, είχε κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, που διενήργησαν αυτοψία, είχαν αποκλείσει εκ πρώτης όψεως την εγκληματική ενέργεια.


Μετρά ζημιές η Λεμεσός μετά το σαρωτικό πέρασμα της καταιγίδας (pics)


Κατά τη σημερινή νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του, διαπιστώθηκε πως ο 63χρονος, που είχε εντοπιστεί με τα ρούχα του, οφείλεται σε πνιγμό εντός ύδατος.

Τα γεγονότα

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άντρας εντοπίστηκε από πολίτη και ενημέρωσε τις αρχές γύρω στις 6:25 το πρωί της Δευτέρας 3/12.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της αστυνομίας και απέκλεισαν την περιοχή για εξετάσεις. Στην σκηνή έφτασαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους, οι οποίοι διενήργησαν αυτοψία, αποκλείοντας εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, όπως ανέφερε στο 24News ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιάννης Σωτηριάδης. Επίσης, όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο κ. Σοφοκλέους, δεν είχαν εντοπιστεί τραύματα στο σώμα του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X