ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρός ο 19χρονος Μιχάλης Θεοδώρου - Σε σοβαρή κατάσταση 18χρονη

Δεν έφερε ζώνη ασφαλείας

Ο 19χρονος, Μιχάλης Θεοδώρου, έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου στα Περβόλια, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε αρχικά σε πεζοδρόμιο, στη συνέχεια σε θάμνους και κατέληξε σε τοίχο παρακείμενου υπόγειου υποστατικού, όπου και αναποδογυρίστηκε.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις, 18χρονη που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα, εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο 19χρονος υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, ενώ η 18χρονη διαπιστώθηκε, ότι είναι πολυτραυματίας και εισήχθη στο χειρουργείο. Να σημειωθεί ότι, ένεκα της σοβαρότητας της κατάστασής της η νεαρή κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στο όχημα επέβαινε ακόμη μια 18χρονη κοπέλα η οποία τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Οδικής Ασφάλειας του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Γιώργο Μιλή, ο 19χρονος οδηγός του οχήματος και η 18χρονη που ήταν στο πίσω κάθισμα, φαίνεται ότι δεν έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση