ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μίλησε» η νεκροτομή για τον 24χρονο Αδάμο

Τι ανέφερε η Ιατροδικαστής

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 24χρονου Αδάμου Μπέη, από την Ιατροδικαστή, Ελένη Αντωνίου, παρουσία και της Καθηγήτριας Ιατροδικαστικής, Χαράς Σπηλιοπούλου.

Όπως ανέφερε στο 24News, η κ. Αντωνίου, ο θάνατος του 24χρονου προήλθε από αιμορραγική νέκρωση εντέρου, συνεπεία επανειλημμένων περιδέσεων του εντέρου.

Πρόσθεσε ότι έχουν ληφθεί και δείγματα για περαιτέρω εξετάσεις, ωστόσο, η διάγνωση έχει γίνει.

Η δικηγόρος της οικογένειας του 24χρονου Μαρία Παπαδημήτρη ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως στο παρόν στάδιο δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση . Είναι μια υπόθεση η οποία είναι πολύ πρόωρη και ίσως η οποιαδήποτε δήλωση να προκαλέσει οποιαδήποτε επιπλοκή στην διερεύνηση της υπόθεσης που ακόμη – όπως είπε- βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Θεωρούμε σημείωσε, “ότι εφόσον γίνεται σήμερα ιατροδικαστική εξέταση θα ληφθεί το πόρισμα και θα δράσουμε αναλόγως τόσο εμείς όσο και οι αρχές”.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο 24χρονος νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου όταν απεβίωσε ανήμερα του Πάσχα. Ο 24χρονος είχε εισαχθεί και νοσηλευτεί το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στο Νοσοκομείο Πάφου με αιμορραγία το στομάχι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση