ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεθυσμένος οδηγός πήρε «σβάρνα» σταθμευμένα αυτοκίνητα

Έχασε τον έλεγχο του δικού του και διέλυσε τα υπόλοιπα

Στην σύλληψη 49χρονου οδηγού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης με τελική ένδειξη 138mg, και τροχαία αδικήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο έγινε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα σήμερα, όταν 49χρονος οδηγός αυτοκινήτου ενώ οδηγούσε το όχημα του στην οδό Κηφισού στην Πάφο, κατευθυνόμενος προς την οδό Ανεξαρτησίας σε σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φαίνεται να απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην δεξιά πλευρά του δρόμου όπως ήταν η πορεία του.


Δένεια: Οπλισμένοι Τούρκοι στρατιώτες απειλούν Ε/κ γεωργούς


Από τη σύγκρουση το δεύτερο όχημα κινήθηκε προς τα πίσω και προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το όχημα του 49χρονου συνέχισε την ευθεία πορεία του και ακολούθως προσέκρουσε εκ νέου σε τρίτο όχημα που ήταν σταθμευμένο στην δεξιά πλευρά του δρόμου.Το σταθμευμένο όχημα και σε αυτή την περίπτωση από την σύγκρουση κινήθηκε προς τα πίσω με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε άλλο αυτοκίνητο.


Οι Τούρκοι χάκαραν τον Βαρουφάκη - Ανάρτησαν βίντεο με τον φόνο Σολωμού (Pics)


Μετά την δεύτερη σύγκρουση το όχημα του 49χρονου ακινητοποιήθηκε. Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και υπέβαλαν τον 49χρονο οδηγό σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 138 mg.


Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο


Στην συνέχεια συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.Τα οχήματα υπέστησαν υλικές ζημιές .

Στο μέρος μετέβη και η Πυροσβεστική υπηρεσία για τον καθαρισμό του δρόμου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X