ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ματσάκης: «Η υπόθεση έχει εξιχνιαστεί»

«Τα πράγματα βαίνουν πάρα πολύ καλώς»

Απόλυτα βέβαιος ότι η υπόθεση έχει εξιχνιαστεί, πλέον, εμφανίστηκε ο Ιατροδικαστής, εκ μέρους της οικογένειας, Μάριος Ματσάκης, μετά και τον καταιγισμό των νέων δεδομένων που παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Διπλό Φονικό - Μια «δουλειά» που σχεδιαζόταν 5 χρόνια

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με την προσαγωγή του 33χρονου συλληφθέντα, ο κ. Ματσάκης μετέβη στο Αρχηγείο της Αστυνομίας, για να ενημερώσει σχετικά με τα ευρήματά του από την σκηνή, μετά την αυτοψία που διενήργησε το απόγευμα της Τετάρτης.

«Ξέρω τι έγινε το βράδυ του φονικού»

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στους δημοσιογράφους, είπε ότι ξεκίνησε μια πολύ καλή και εποικοδομητική συνεργασία, μεταξύ του ιδίου και της Αστυνομίας, με τα πράγματα να βαίνουν πάρα πολύ καλώς και την υπόθεση να έχει εξιχνιαστεί.

Η Αστυνομία, πρόσθεσε, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, ενώ επανέλαβε τα όσα δηλώνει εδώ και μέρες, ότι, δηλαδή, ο 15χρονος γιος του ζεύγους δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση του φόνου.

Οι δύο δράστες και η έκκληση

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Ματσάκης, διά των ΜΜΕ, δήλωνε ότι, όντως, επρόκειτο για δύο δράστες, καθώς και για ένα επικρατές σενάριο ληστείας, η οποία πήγε στραβά.

Μάλιστα, είπε ότι ο ένας εκ των δύο δραστών, διέπραξε και τους δύο φόνους, ενώ κάλεσε τον δεύτερο δράστη όπως παραδοθεί στην Αστυνομία, για να ελαφρύνει την θέση του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X