ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διπλό Φονικό - Μια «δουλειά» που σχεδιαζόταν 5 χρόνια

«Ξέρω το κίνητρο» είπε ο 33χρονος

Άρχισε να ξετυλίγεται σίγα-σιγά το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας του άτυχου ζεύγους στον Στρόβολο, αφού πλέον με την μαρτυρία του 33χρονου και τα όσα ακούστηκαν σήμερα (26/04) στο δικαστήριο από τους ανακριτές της υπόθεσης φαίνεται ότι υπάρχουν σημαντικά τεκμήρια στα χέρια των αρχών προς εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σήμερα στο δικαστήριο ο 33χρονος ύποπτος έλεγε σε κοντινά του πρόσωπα ότι θα κάνει μια «δουλειά» που θα τον έκανε πλούσιο, ενώ παραδέχτηκε ότι ξέρει το τι έγινε την νύχτα του φόνου αλλά και το κίνητρο. Παπούτσια του 33χρονου βρέθηκαν στην σκηνή και εύλογα κάποιος διερωτάται για ποιο λόγο βρέθηκαν εκεί και κάτω από ποιες συνθήκες. Το DNA επίσης «μίλησε» αφού γενετικό υλικό του υπόπτου βρέθηκε σε δύο αντικείμενα στην σκηνή χωρίς όμως να διευκρινιστεί ποια είναι αυτά.

Από τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο αίσθηση προκαλεί η αναφορά από πλευράς της αστυνομίας ότι ο 33χρονος ισχυριζόταν ότι θα έχει άτομο στο σπίτι που θα μπορέσει να τον βοηθήσει. Οι επόμενες μέρες με την λήψη περαιτέρω καταθέσεων αλλά και την πιο ενδελεχή έρευνα των τεκμηρίων αναμένονται να διαψεύσουν ή να επιβεβαιώσουν τον πιο πάνω ισχυρισμό του υπόπτου.

Σε μια άλλη εξέλιξη και με σκοπό την εύρεση επιπλέον στοιχείων η αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει στην άρση τηλεφωνικών δεδομένων του υπόπτου. Να σημειωθεί ότι το φονικό όπλο (μαχαίρι) δεν έχει εντοπισθεί ενώ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται η αστυνομία να προχωρήσει και σε άλλες συλλήψεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση