ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρύο βράδυ - Πότε αναμένονται βροχές

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 13 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.


Κρύο βράδυ - Πότε αναμένονται βροχές


Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν αργά το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ τη νύκτα πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά. Την Πέμπτη, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση για να κυμανθεί λίγο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X