ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρή η 65χρονη Γεωργία

Κλειστός ο δρόμος Απαισιάς - Κορφής

ΚΥΠΕ

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το πρωί η 65χρονη Γεωργία Χριστοδουλίδου, σε τροχαίο δυστύχημα, στο δρόμο Απαισιάς – Αγίας Ειρήνης, στην επαρχία Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, ανέφερε ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 6:30, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα της 65χρονης συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ιδιωτικό όχημα που κατευθυνόταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Από τη σύγκρουση, η οδηγός του πρώτου οχήματος απεβίωσε, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της από το όχημα, συμπλήρωσε.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου μεταφέρθηκε, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της 65χρονης, ενώ ο οδηγός του άλλου οχήματος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, χωρίς η κατάσταση του να εμπνέει ανησυχία.

Ερωτηθείς σχετικά ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού είπε πως «εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι κάποιο από τα δυο οχήματα εισήλθε στην αντίθετη κατεύθυνση», ενώ εξετάζεται κατά πόσο υπήρχε αυξημένη ταχύτητα οδήγησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση