ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Προσέχετε τον γιατρό πέρκιμο δεν φάει άλλους!» (vid)

Συγκλονίζει ο σύζυγος της Ανθούλλας

24news team

Συγκλονίζει ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ανθούλας, πέντε μήνες μετά τον θάνατό της.

Η 59χρονη έφυγε από τη ζωή στις 27 Απριλίου με την οικογένειά της να προχωρά σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

Ωστόσο, μήνες μετά τον θάνατό της, ο σύζυγός της καταγγέλλει ότι ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.

«Κοντεύκουμε πέντε μήνες από τη μέρα που χάσαμε την Ανθούλλα μας. Δυστυχώς τίποτε δεν έγινε ακόμα, όλοι περιμένουν τις τοξικολογικές αναλύσεις», αναφέρει ανάμεσα σε άλλα τονίζοντας πως ο ίδιος θα το πολεμήσει όσο μπορεί.

Δείτε το βίντεο:

Μάλιστα, σε νεότερη ανάρτησή του, ο Ερρίκος Σάντης αναφέρει πως βρήκε ακόμα δύο οικογένειες που ταλαιπωρήθηκαν και έχασαν δικά τους άτομα από λάθος του ίδιου γιατρού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Καλημέρα σας.
Βρήκα ακόμα δυο οικογένειες που ταλαιπωρήθηκαν και έχασαν δικά τους άτομα από λάθος του ίδιου ιατρού που κανόνισε και την Ανθούλα. Είναι λυπηρό να τα ακούς αλλά ακόμα πιο λυπηρό είναι το οτι αυτός ο Ιατρός είναι ακόμα εκει στις Πρώτες Βοήθειες του νοσοκομείου Λάρνακάς και δεν μπορεί κανένας να κάμει κάτι γιατί δεν έχει κατηγορηθεί ακόμα απο κανένα δικαστήριο!
Τουλάχιστον αυτοί που είναι διπλα του, ιατροί και νοσοκόμοι, «προσέχετε το νακκο περκιμο τζιε δεν φαει άλλους!
Μήνυμα που πήρα χθες.
Ο ιδιος ιατρός είναι κάναμε καταγγελία. Καθαρή ακτινογραφία θώρακος και μας τον έβγαλε με πνευμονία. Μας έδωσε αντιβίωση,κορτιζόνη και άλλα. Το είχα καταλάβει και δεν του δωσαμε τον πηραμε σε εξω γιατρό και ο θωρακας καθαρός. Αυτο που κανετε για την φιλη Ανθουλα συνεχίστε και είμαστε δίπλα σας. Κάναμε καταγγελία!

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση