ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατεβαίνουν στο Προεδρικό για διαμαρτυρία για το μεταναστευτικό

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η εκδήλωση είναι υπερκομματική

24news team

Ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό για το ζήτημα του μεταναστευτικού, διοργανώνει μερίδα πολιτών. 

Συγκεκριμένα, η διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/9 στις 7:30.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η εκδήλωση είναι υπερκομματική, υπεράνω οπαδικών, ταξικών, προσωπικών ή άλλων διαφορών.

Δείτε την ανάρτηση:

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ!
ΤΕΤΑΡΤΗ, 6/9, ΩΡΑ 7:30 μ.μ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!
Θα ακολουθήσουν ομιλίες επί του θέματος.
Δυστυχώς, εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε εξέλιξη η τρίτη εισβολή στο νησί μας, με την απόλυτη συνενοχή όλων των τελευταίων κυπριακών κυβερνήσεων! Ο κίνδυνος πλέον να χαθεί και η υπόλοιπη μισή μας πατρίδα είναι κάτι περισσότερο από ορατός και η επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού στον τόπο των προγόνων του καθίσταται κάτι περισσότερο από αμφίβολη. Τις συνέπειες αυτού του προβλήματος, τις ζει για τα καλά πλέον ο Κύπριος στο πετσί του, οπόταν δεν πρόκειται να μπούμε σε περαιτέρω ανάλυση επ΄αυτού..
Τα τελευταία δε γεγονότα στην Χλώρακα, δείχνουν σε μεγάλο βαθμό την δικαιολογημένη αγανάκτηση που διακατέχει τον κόσμο, που μη ξέροντας από πού να πιαστεί άρχισε να παίρνει τον νόμο στα χέρια του, ενώ παράλληλα φάνηκε για ακόμη μια φορά η ανυπαρξία του κράτους, με την Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας να παρακάθονται στο τραπέζι και να ικανοποιούν πλήρως τα αιτήματα κάποιου καταζητούμενου «κύριου», που δημόσια απειλεί την χώρα που τον φιλοξενεί! Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο στην Χλώρακα, επεκτείνεται στην οδό Λήδρας, στην Κοκκινοτριμιθιά, και σε κάποια φάση θα διαβρώσει και το τελευταίο χωριό της Κύπρου.
Δε φτάνει η ανησυχία του κόσμου για το μέλλον της πατρίδας και των παιδιών του, έχουμε και την πλειοψηφία των ΜΜΕ που αντί να αφουγκραστούν την αγωνία μας, παραποιούν γεγονότα, εξισώνουν θύτες και θύματα, βαφτίζουν όποιους αντιδρούν ως «ακροδεξιούς χούλιγκαν» και αντί να αναδείξουν τους πραγματικούς παθόντες όλης αυτής της κατάστασης, δείχνουν επιλεκτικά ότι θέλουν για να κατευθύνουν απόψεις και συνειδήσεις. Λες και το πρόβλημα δεν θα αγγίξει και αυτούς, τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους… !
Ερχόμαστε τώρα στον άνθρωπο που πραγματικά κρατάει τα κλειδιά για την επίλυση του προβλήματος..
Κύριε Χριστοδουλίδη,
Αναγνωρίζουμε πως η ευθύνη για αυτό το θέμα δεν βαραίνει μόνο εσένα, σαφώς και οι ευθύνες των προκατόχων σου είναι πολύ πιο μεγάλες. Τώρα όμως εσύ είσαι ο πρόεδρος! Εσύ εμφανιζόσουν προεκλογικά, υποσχόμενος έργα, πράξεις, αλλαγές!! Έξι μήνες τι είδαμε; Το απόλυτο μηδέν! ‘Εστω και τώρα, πριν να είναι αργά και οδηγηθεί ο τόπος σε εσωτερικό πόλεμο, σε καλούμε να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα εκ ρίζας. Να πάρεις παραδείγματα από άλλες χώρες της Ευρώπης όπως η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Ιταλία, που ξύπνησαν πριν να είναι αργά…Αν δεν μπορείς, να παραιτηθείς!
Πιο κάτω είναι οι δικές μας ουσιαστικές θέσεις για το μεταναστευτικό, τις οποίες σε καλούμε να κάνεις πράξη:
• ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ
• ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ 48 ΩΡΗ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗ
ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΣΥΛΟΥ
• ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
• ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΥΝΟΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΤΡΙΩΝ ΕΩΣ 24 ΜΗΝΩΝ ΜΟΝΟ!! ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ 15 ΧΡΟΝΩΝ!
• ΑΠΟΚΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Τέλος, ένα μήνυμα προς τον κυπριακό λαό:
Συμπατριώτες,
Η εκδήλωση μας είναι υπερκομματική, υπεράνω οπαδικών, ταξικών, προσωπικών ή άλλων διαφορών! Ανεπιθύμητος είναι μόνο ο συνειδητός προδότης, σύγχρονος Εφιάλτης της Κύπρου, Δώρος Πολυκάρπου.
Σας παρακαλούμε την Τετάρτη να μην απαντήσετε σε τυχόν προκλήσεις της Αστυνομίας, που πιθανότατα θα θέλει να δημιουργήσει επεισόδια για να διαλύσει νωρίς την εκδήλωση, ώστε να παρεμποδιστεί η πρωτοφανής λαοθάλασσα που θα κατακλύσει το Προεδρικό! ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ !
Καλούμε κάθε οργανωμένο σύνολο, κάθε έναν από εσάς ατομικά να αντιγράψει το κείμενο στον τοίχο του- και όχι κοινοποιήσεις από την σελίδα, ούτως ώστε να μην μπορεί η Αστυνομία να εξαφανίσει τη διαμαρτυρία από το Διαδίκτυο, όπως έκανε ξανά στο πρόσφατο παρελθόν με τη διαγραφή δημοσιεύσεων, προφίλ και σελίδων που αφορούσαν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
Τέλος, η παρουσία όλων μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική! Έχουμε ακόμη λίγο χρόνο να αλλάξουμε το ρου της Ιστορίας. Να γυρίσουμε το παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας. Να σώσουμε την πατρίδα μας που χάνεται μέρα με τη μέρα. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! Καμιά μάχη, κανένας αγώνας δεν κερδίζεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το ελάχιστο, ότι μας κάνουν χαλάλι μας! Ραγιάδες εμείς, ραγιάδες τα παιδιά μας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών μας….
«Όταν ο λαός εξεγείρεται και παραδίνεται στην οργή του, είναι μια φλόγα σφοδρή που μάταια κανείς προσπαθήσει να σβήσει».
ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ !
ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ !

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση