ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πορείες υπέρ και κατά των μεταναστών - Στο πόδι η Αστυνομία

Ειδικό σχέδιο δράσης από τις Αρχές

24news team

Στο πόδι βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές σχετικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στη Λεμεσό για το μεταναστευτικό, στον απόηχο όσων προηγήθηκαν στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, έχει καταρτιστεί ειδικό σχέδιο δράσης για τις δύο εκδηλώσεις με σκοπό να κυλίσουν όλα ομαλά και να μην υπάρξουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Η σημερινή διαδήλωση, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις οκτώ το βράδυ στον Μόλο με πολίτες από διάφορα σύνολα να αναμένονται να κατακλύσουν την περιοχή, διαμαρτυρόμενοι για το μεταναστευτικό.

Πληροφορίες που κάνουν λόγο για συμμετοχή οργανωμένων συνόλων, διερευνώνται από τις Αρχές, οι οποίες λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα.

Παράλληλα, προγραμματισμένη για τις επτά το βράδυ του Σαββα΄του (2/9) είναι εκδήλωση, η οποία θα γίνει στην περιοχή του Εναέριου και σύμφωνα με αναρτήσεις που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα είναι «πορεία ενάντια στα φασιστικά πογκρόμ».

Οι δύο διαδηλώσεις, θέτουν την Αστυνομία σε εγρήγορση, για να αποφευχθούν τα έκτροπα που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση