ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαλασμός» σε Λεμεσό και Πάφο - Ισχυρές καταιγίδες (vid)

Κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση νερών

Κακοκαιρία επικρατεί από νωρίς το απόγευμα σε ολόκληρη την Κύπρο, ωστόσο πιο έντονα τα καιρικά φαινόμενα έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου.

Eντονες βροχοπτώσεις στην Πάφο, κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση νερών

Έντονες βροχοπτώσεις παρατηρούνται στην επαρχία Πάφου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για άντληση νερών και σε κάποιες περιοχές διακόπηκε η παροχή ρεύματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, παρά τον ζυγιστικό σταθμό Κουκλιών, παρατηρείται συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων νερού στο οδόστρωμα.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επίσης αργά το απόγευμα παρατηρήθηκε πτώση βράχου στην περιοχή της Αναβαργού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία μέχρι στιγμής ο πυροσβεστικός σταθμός Πάφου δέχτηκε τέσσερις κλήσεις για άντληση νερών από υποστατικά στην περιοχή των Κονιών. Πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα και καταβάλλονται προσπάθειες για την ομαλοποίηση της κατάστασης.

Διακοπές ρεύματος

Ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ της Πέμπτης σε Λεμεσό και Πάφο. Σύμφωνα με την Εκπρόσωπο Τύπου Χριστίνα Παπαδοπούλου, οι βλάβες που προέκυψαν και στις δύο πόλεις αποκαταστάθηκαν, ωστόσο μερικά σπίτια δεν έχουν ρεύμα λόγω καμένων ασφαλειών.


Οι τύψεις του Τζιωνή, οι δήθεν απειλές με πιστόλι και ο…. «Σούπερμαν»


Η κ. Παπαδοπούλου κάλεσε το κοινό που έχει πρόβλημα με την παροχή ρεύματος, να επικοινωνήσει με την ΑΗΚ έτσι ώστε οι τεχνικοί να επιδιορθώσουν τις ασφάλειες.

Η γραμμή επικοινωνίας είναι το 1800.

Ανακοίνωση Αστυνομίας 

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, παρά τον ζυγιστικό σταθμό Κουκλιών, παρατηρείται συσσώρευση μεγάλων ποσοτήτων νερού στο οδόστρωμα.


Έλεος! Δρόμοι-ποτάμια; Η απάντηση στις φωτογραφίες


Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινα.

Κίτρινη προειδοποίηση

Με ανακοίνωση της η μετεωρολογική υπηρεσία πληροφορεί το κοινό για τα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών

Αναλυτικά:

Επίπεδο Επικινδυνότητας: Κίτρινο

Ημερομηνία Έκδοσης: 06/12/2018 - Ώρα Έκδοσης: 10:00

Ισχύει από: 11:00 06/12/2018 μέχρι: 11:00 07/12/2018

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X