ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Έλεος! Δρόμοι-ποτάμια; Η απάντηση στις φωτογραφίες

Ενδεικτικές οι φωτογραφίες

Αντρέας Γιωργαλλάς

Από την Τρίτη η Κύπρος επηρεάζεται από χαμηλό βαρομετρικό που έχει ως αποτέλεσμα τις έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες σε διάφορες περιοχές του νησιού. Οι ζημιές τεράστιες αφού για άλλη μια φορά πιαστήκαμε απροετοίμαστοι μπροστά στα καιρικά φαινόμενα.


«Χαλασμός»: Διακοπές ρεύματος και επικίνδυνος δρόμος σε Λεμεσό και Πάφο - Πίνακας


Εδώ και λίγες μέρες διάφοροι αρμόδιοι παρελαύνουν σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές προσπαθώντας να βρουν τι φταίει. Όπως όλα δείχνουν ένας συνδυασμός παραγόντων μετατρέπουν τους δρόμους σε ποτάμια προκαλώντας ζημιές στο οδικό δίκτυο αλλά και σε ιδιωτικές περιούσιες. Καμιά φορά ο λόγος για τους οποίους πλημμυρίζουμε είναι πιο απλός απ΄ όσο φανταζόμαστε.

Οι φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε σήμερα είναι ενδεικτικές και αποτυπώνουν την ανυπαρξία πρόληψης και πλάνου. Όπως θα δείτε στην Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Λευκωσία κοντά στον Παρισινό η σειρά με τα φρεάτια είναι βουλωμένη με φύλλα και διάφορα άχρηστα αντικείμενα. Τα συγκεκριμένα φρεάτια παραμένουν βουλωμένα εδώ και 3 μέρες. Και το ερώτημα είναι απλό. Αν απόψε ξεσπάσει μια ξαφνική νεροποντή το νερό που θα πηγαίνει;

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα βασικά και μετά συνεχίζουμε με τα πολύπλοκα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Αντρέας Γιωργαλλάς

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X