ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμπρησμός σε μηχανουργείο - Πυρπόλησαν τα οχήματα 49χρονου

Τρίτο όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές

ΚΥΠΕ

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία Πάφου την φωτιά που εκδηλώθηκε σε τρία αυτοκίνητα που βρίσκονταν έξω από γκαράζ επισκευής οχημάτων στην Βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου γύρω στις 1:45 τα ξημερώματα δόθηκε πληροφορία ότι εκδηλώθηκε φωτιά σε οχήματα στην Βιομηχανική περιοχή Γεροσκήπου.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου. Από την φωτιά καταστράφηκαν δύο οχήματα ενώ τρίτο υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Τα δύο οχήματα που καταστράφηκαν ανήκουν σε μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 49 ετών, ο οποίος στο σημείο διαθέτει γκαράζ επισκευής οχημάτων ενώ το τρίτο όχημα που υπέστη ελαφριές ζημιές βρισκόταν εκεί υπό την φροντίδα παρακείμενου γκαράζ για σκοπούς επισκευής.

Ο ιδιοκτήτης του τρίτου οχήματος φέρεται να ανήκει σε πρόσωπο που αυτή την περίοδο απουσιάζει στο εξωτερικό.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική υπηρεσία η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία ενώ σε εξετάσεις που επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας διαφάνηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται με σκοπό τον εντοπισμό των φερόμενων δραστών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση