ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βροχές και καταιγίδες στο σκηνικό του καιρού για τις επόμενες ημέρες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, θα παρατηρηθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε δυτικές περιοχές, ενώ αργότερα δεν αποκλείεται να σημειωθεί και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, θα πνέουν τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 10 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 21 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, τα φαινόμενα καθίστανται σύντομα μεμονωμένα κυρίως σε δυτικές περιοχές και στα παράλια, ενώ αργότερα ο καιρός βελτιώνεται. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως σε ανατολικές περιοχές μετά το μεσημέρι. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται στα νοτιοανατολικά να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμενος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.

Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση