ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας στο συγκρότημα πολυκατοικιών στη Χλώρακα

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή την σφράγιση των εισόδων των πολυκατοικιών

ΚΥΠΕ

Πέντε ιδιωτικοί φρουροί ασφαλείας θα επιτηρούν επί 24ώρου βάσεως το συγκρότημα πολυκατοικιών στη Χλώρακα που εκκενώθηκε ενώ ταυτόχρονα η όλη περιοχή θα καλύπτεται και από περίπολα της ΑΔΕ Πάφου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, οι φρουροί τοποθετήθηκαν στον χώρο από το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας και από ιδιωτική εταιρεία διαχείρισης δανείων.

Εξάλλου, συνέχισε, το Τμήμα Δημοσίων Έργων έχει ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή την σφράγιση των εισόδων των πολυκατοικιών με την τοποθέτηση οικοδομικών σχαρών, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο ή μεθαύριο.

Ο κ. Νικολάου είπε πως παρόλο που η Αστυνομία έχει εκτελέσει τις οδηγίες που έχουν δοθεί όσον αφορά την εκκένωση του συγκροτήματος πολυκατοικιών, εντούτοις σε καθημερινή βάση προχωρούν σε εκτενείς ελέγχους ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας εγκατάστασης οποιουδήποτε προσώπου εκεί

Στο μεταξύ, σε μια άλλη εξέλιξη, σε 30 συνολικά τροχαίες καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία, έπειτα από ελέγχους σε οχήματα, στο πλαίσιο επιχείρησης από χτες Δευτέρα στις 19:00 μέχρι σήμερα στις 07:00 το πρωί, στις περιοχές Χλώρακας, Έμπας, και Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, ένα άτομο να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης, δύο άτομα να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών, και έξι άτομα να οδηγούν με υπερβολική ταχύτητα.

Ακόμη καταγγέλθηκε ένας οδηγός για το γεγονός ότι είχε βρέφος εντός οχήματος που δεν βρισκόταν σε σταθερό κάθισμα και το κρατούσε η συνοδηγός. Οι υπόλιπες καταγγελίες αφορούσαν μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως οι συντονισμένες επιχειρήσεις ελέγχων και περιπολιών συνεχίζονται από την Αστυνομία επί 24ωρου βάσεως, με στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την εμπέδωση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση