ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η τρομακτική στιγμή που ο ανεμοστρόβιλος «χτυπά» τη Λεμεσό (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο

24news team

Σοκ προκαλούν βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν τον ανεμοστρόβιλο την ώρα που σαρώνει τη Λεμεσό, τα ξημερώματα της Τετάρτης, 14 Φεβρουαρίου.

Στα βίντεο που απαθανατίστηκε η στιγμή της επέλασης του ανεμοστρόβιλου διακρίνονται σπινθηρισμοί καλωδίων της ΑΗΚ και δέντρα που «παλεύουν» να μείνουν όρθια.

@eirinidimitriou22 #limassol #anemostrovilos #cyprus #foryou #mpesfypgamw #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - Eirini Dimitriou

Βίντεο: «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ»

Θυμίζουμε πως, από την κακοκαιρία προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε αρκετά υποστατικά ενώ ένα πρόσωπο υπέστη ακρωτηριασμό δακτύλων του δεξιού χεριού, κατά το πέρασμα ανεμοστρόβιλου στην οικία όπου διέμενε.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση