ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πιστολίδι Λεμεσού: Δήλωση «βόμβα» από Φαίδωνος για τον καταζητούμενο

«Τι έκαναν; Τίποτα!»

Η αιματηρή επίθεση κατά αστυνομικών στην Λεμεσό που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμού του ενός απασχολεί εδώ και κάποιες ώρες την κοινή γνώμη. Ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον ένα από τους καταζητούμενους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μίλησε πολλές φόρες για την δράση του, ενώ αφήνει σαφέστατες αιχμές κατά της ηγεσίας της αστυνομίας αλλά και του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Πάφου έγραψε:
«Για ένα από τα άτομα που καταζητούνται, και φαίνεται ως ο βασικός ύποπτος για τους πυροβολισμούς έκανα 10 φορές τουλάχιστον αναφορά δημόσια για την δράση του ενώ προσωπικά ενημέρωσα και την ηγεσία της αστυνομίας και του υπουργείου. Τι έκαναν; Τίποτα!»

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κύριο Φαίδωνος ο οποίος μας είπε ότι ο καταζητούμενος στον οποίο αναφέρεται είναι ο Ηλίας Μούζος. Σε ερώτηση μας εάν σκιαγραφούσε τον Ηλία Μούζο σε πρόσφατες δηλώσεις του για αρχηγό κυκλώματος ναρκωτικών στην Πάφο ο κύριος Φαίδωνος απάντησε καταφατικά. Ο Δήμαρχος Πάφου τόνισε ότι για ενάμιση χρόνο εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για τον Μούζο χωρίς να το συλλάβουν.

Σύμφωνα με τον κύριο Φαίδωνος μετά τις δημόσιες του αναφορές για αρχηγό κυκλώματος ναρκωτικών στην Πάφο, τον επισκέφθηκε ο τότε Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Αντρέας Κουσιουμής, στον οποίο έδωσε στοιχεία για τον Μούζο. Λίγες μέρες μετά όπως είπε έγινε κατορθωτή η σύλληψή του καταζητούμενου ενώ πρόσθεσε ότι ο Μούζος έχει έντονη δράση στην Πάφο και συγκεκριμένα στην Χλώρακα και τον Μούτταλλο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X