ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γονάτισε ο Τζιωνής στο υπνοδωμάτιο του δολοφονημένου ζεύγους

Συνεχίζονται οι μαρτυρίες για τις αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις του κατηγορούμενου

Δημήτρης Λουκά

Με το καλημέρα του νέου χρόνου συνεχίστηκε η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης για την άγρια δολοφονία στην οδό Ζαλόγγου, στο Στρόβολο. Ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας οδηγήθηκαν εκ νέου οι Λοΐζος Τζιωνής, Σάρα Σιαμς, Λευτέρης Σολωμού και Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου, ακούστηκε μια νέα αποκάλυψη, διά στόματος Πανίκου Μοδέστου, φωτογράφου του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης Οι περίεργες συμπεριφορές του Τζιωνή που προκάλεσαν εντύπωση

Σύμφωνα με τον μάρτυρα κατηγορίας, Πανίκο Μοδέστου, όταν ολοκληρώθηκαν οι υποδείξεις από τον Λοΐζο Τζιωνή στο υπνοδωμάτιο του άτυχου ζεύγους, αυτός γονάτισε, χτύπησε το χέρι του στο πάτωμα και είπε χαρακτηριστικά «πάλεψε σαν άντρας» και κάπου εκεί υπήρξε μια σύγχυση στην αίθουσα του δικαστηρίου ως προς το ποιον αφορούσε η αναφορά του Τζιωνή.

Ο μάρτυρας ανέφερε επίσης ότι κατά τη διάρκεια των υποδείξεων, ο Τζιωνής ήταν ήρεμος, φιλικός και συνεργάσιμος, με τον κύριο Μοδέστου να καταθέτει φωτογραφίες οι οποίες λήφθηκαν τόσο από την οδό Ζαλόγγου, όσο και από την οδό Σκιάθου.

Διαβάστε επίσης Έτσι εντοπίστηκε η 16χρονη Ελευθερία

Ο δικηγόρος του Τζιωνή, Αντρέας Αναστασίου, αμφισβήτησε το περιστατικό αυτό λέγοντας «ο κατηγορούμενος δεν είπε πάλεψε σαν άντρας και ότι δεν έγινε αυτό το περιστατικό» με τον μάρτυρα να απαντά «Αυτή είναι η δική σας θέση».

Πέραν από την κατάθεση του Πανίκου Μοδέστου, διαβάστηκαν και παραδεκτά γεγονότα ενώ κατέθεσε και η αστυφύλακας Χαριτίνη Χαρίτου, η οποία υπηρετεί στο τμήμα Τεχνολογικής Ανάπτυξης του Αρχηγείου Αστυνομίας. Η κυρία Χαρίτου παρέδωσε έκθεση με κινητά τηλέφωνα των κατηγορούμενων αλλά και των θυμάτων. 

Η επόμενη δικάσιμος είναι προγραμματισμένη στις 7/1 και αναμένεται να γίνει αντεξέταση από τον δικηγόρο του Τζιωνή στην Χαρίτου. Την Δευτέρα θα παρουσιαστούν νέοι μάρτυρες κατηγορίας. Το 24NEWS θα είναι παρόν στην αίθουσα του Κακουργιοδικείου για να σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X