ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Γάζωσαν» τον «Γλύκα» κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας

Γνωστός στις Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκε χθες αργά το απόγευμα η Αστυνομία, μετά από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του 40χρονου Πανίκου Παναγιώτου άλλως «Γλύκα».

Οι δράστες, «γάζωσαν» τον 40χρονο με τέσσερις σφαίρες οι οποίες τον έπληξαν στο αριστερό ζυγωματικό, τη δεξιά πλευρά του λαιμού και τη δεξιά ωμοπλάτη, όταν αυτός εξήλθε του οχήματος του για να μεταβεί στην πολυκατοικία στην οποία διαμένει.

Τον 40χρονο εντόπισαν πολίτες, να βρίσκεται αιμόφυρτος στον δρόμο.

Ο «Γλύκας» μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας διασωληνωμένος. Σύμφωνα με τους ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.

Οι δράστες παραμένουν ακόμη άφαντοι, με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται και σήμερα, ενώ αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, καθώς επίσης θα γίνει και αξιολόγηση των κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης που υπάρχουν στην περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα είναι γνωστό στις Αρχές, ενώ το 2008 βρισκόταν μαζί με τον Αλέξη Μαυρομιχάλη άλλως «Αλεξούι», όταν έγινε απόπειρα δολοφονίας του δεύτερου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πώς κατάφεραν να δράσουν οι εκτελεστές, την ώρα που η Λευκωσία έχει μετατραπεί σε απόρθητο φρούριο εξαιτίας της επίσκεψης του Αιγύπτιου Προέδρου αλλά και της Ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Ρεάλ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Προεδρικό Μέγαρο όπου βρισκόταν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με τον Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, με το ελικόπτερο της Αστυνομίας να περνά πάνω από το σημείο της απόπειρας δολοφονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X