ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Φόνος Μαραθάσας: Χειροπέδες στους συγκατοίκους του Γεωργιανού

Τι βρήκε η Αστυνομία, ερευνώντας το στυγερό έγκλημα

Στην σύλληψη πέντε ατόμων, με τα οποία, βάσει πληροφοριών, συγκατοικούσε ο Γεωργιανός ύποπτος για το στυγερό έγκλημα στον Οίκο Μαραθάσας, προέβη η Αστυνομία, μετά από έρευνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι που διέμεναν, τόσο ο 40χρονος ύποπτος, όσο και οι υπόλοιποι, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν διαβατήρια και ταυτότητες που δεν συνάδουν μεταξύ τους.


Φονικό Μαραθάσας: «Μεν με θωρείς εμένα, θώρε μπροστά σου»


Συγκεκριμένα, οι πέντε συλληφθέντες κατείχαν Γεωργιανά διαβατήρια, αλλά ταυτότητες άλλης χώρας.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και της κατοχής πλαστού εγγράφου.


Αυτή είναι η αιτία θανάτου της άτυχης Γιαννούλας


Υπό 8ήμερη κράτηση ο ύποπτος για τον φόνο

Παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας χθες, Τρίτη, ο 40χρονος ύποπτος για το άγριο φονικό στον Οίκο Μαραθάσας στην Επαρχία Λευκωσίας, που διαπράχθηκε την Δευτέρα 12/11. Ο 40χρονος που φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 56χρονη υπεύθυνη υπεραγοράς, Γιαννούλα Χατζηγιάννη, αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο ικανοποιήθηκε από τα στοιχεία που έθεσε ενώπιον του, ο ανακριτής της υπόθεσης, στα οποία μεταξύ άλλων είναι οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν στα ρούχα, το μπάνιο της οικίας του και τα χρήματα που κατείχε ο ύποπτος ενώ η αστυνομία εντόπισε στη θέση του συνοδηγού ένα σουγιά.


Άγριο φονικό Μαραθάσας: Αγόρασε τον σουγιά πριν το έγκλημα ο ύποπτος


Αξίζει να σημειωθεί ότι με την έναρξη της διαδικασίας, συγγενής του θύματος είπε στον 40χρονο ύποπτο «Μεν με θωρείς εμένα, θώρε μπροστά σου» ενώ ο ύποπτος στεκόταν και άκουγε τα γεγονότα με απόλυτη ψυχραιμία.

Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο, ο 40χρονος Γεωργιανός έχει τρία παιδιά και σύζυγο, οι οποίοι διαμένουν στη Γεωργία.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X