ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο φονικό Μαραθάσας: Αγόρασε τον σουγιά πριν το έγκλημα ο ύποπτος

Το θανάσιμο ωτοστόπ του αλλοδαπού και οι πληροφορίες

Στην σύλληψη ενός προσώπου, με καταγωγή από την Γεωργία, προχώρησε, μερικές ώρες μετά τον φόνο, η Αστυνομία.

Πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι τα μέλη της Αστυνομίας συνέλαβαν έναν ύποπτο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε περιουσία - χρήματα, συγκεκριμένα - την οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.


«Μυρίζει» χειμώνα η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Πήρε τον σουγιά λίγο πριν τον φόνο

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, Γιαννάκη Χαραλάμπους, στο 24News, πρόκειται για αλλοδαπό, Γεωργιανό, ο οποίος φέρεται να γνώριζε τα ωράρια εργασίας και τα δρομολόγια του θύματος, η οποία είναι 56χρονη υπεύθυνη υπεραγοράς, Γιαννούλα Χατζηγιάννη, που είχε και την ευθύνη του ταμείου.

Μάλιστα, ο ύποπτος φέρεται να είχε σχεδιασμένο το έγκλημα, καθώς νωρίτερα, εντός της ημέρας, φρόντισε να εφοδιαστεί με σουγιά, τον οποίο αγόρασε από κατάστημα της περιοχής.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους, η 56χρονη γυναίκα μετέφερε με το αυτοκίνητό της και μια άλλη γυναίκα, ενώ στην πορεία, λίγο μετά τις 13:00, συνάντησε τον συλληφθέντα, ο οποίος της έκανε ωτοστόπ. Τον πήρε στο αυτοκίνητό της, ενώ στην συνέχεια η άλλη γυναίκα αποβιβάστηκε λίγο πριν από το στυγερό έγκλημα. Ακολούθως, ο ύποπτος φέρεται να σκότωσε την Χατζηγιάννη και να πήρε τα χρήματα.

Όλα τα πιο πάνω είναι αντικείμενο διερεύνησης, τόνισε ο κ. Χαραλάμπους, ωστόσο φαίνεται πως τα κίνητρο του φονικού, ήταν τα χρήματα.

Το στυγερό φονικό

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα, μέσα στο αυτοκίνητό της, το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Οίκο Μαραθάσας. Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την ίδια μέρα.


Ψάχνουν τον Ανδρέα Ανδρέου για σωρεία αδικημάτων (pic)


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την πληροφορία έδωσε στην Αστυνομία πολίτης, γύρω στις 13:15, ότι εντός του αυτοκινήτου υπήρχε μια αναίσθητη γυναίκα.


Με δάκρυα στα μάτια πίσω από τον φράχτη που την χωρίζει από το σπίτι της (vid)


Μέλη  της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν την γυναίκα νεκρή, με τραύμα στον λαιμό, πιθανόν από μαχαίρι.


Καταγγελία - Γυναίκα στη Λακατάμια δηλητηριάστηκε από ποντικοφάρμακο που έβαλαν σε σκυλιά


Στο σημείο έχει σπεύσει η Ιατροδικαστής, Ελένη Αντωνίου, για αυτοψία στην σκηνή.

Νεότερες πληροφορίες μας, αναφέρουν ότι η γυναίκα φέρει διάφορα τραύματα στο άνω μέρος του σώματός της.

Μια από τις πληροφορίες που δόθηκαν σε πρώτη φάση, αφορούσε στην παρουσία δεύτερου ατόμου στο αυτοκίνητό της. Το εν λόγω άτομο, βάσει, πάντοτε, της ανεπιβεβαίωτης πληροφορίας, φέρεται να απομακρύνθηκε από την σκηνή μετά τον φόνο. Σε σχέση με αυτή την πληροφορία, δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X