ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναπάντητα ερωτήματα! Ποιος και γιατί ήθελε νεκρό το ζεύγος

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

Υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης διερευνά η Αστυνομία σχετικά με το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε στον Στρόβολο, τα ξημερώματα της Πέμπτης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία το βράδυ της ίδιας ημέρας, μετά από πολύωρες εξετάσεις, αλλά και το αποτέλεσμα της νεκροτομής επί των σορών του ζεύγους.

Εξάλλου, με αμείωτη ένταση συνεχίζονται, οι έρευνες της Αστυνομίας. Υπενθυμίζουμε ότι θύματα είναι ο 60χρονος καθηγητής σε ιδιωτικό σχολείο της Λευκωσίας και η 59χρονη σύζυγός του, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας.

Διαβάστε, επίσης: Άγριο φονικό Στροβόλου: Έτσι τους οδήγησαν στον θάνατο (Pics, Vid)

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε αστυνομική πηγή στο 24News, μέλη της δύναμης παραμένουν στο σπίτι του άγρια δολοφονημένου ζεύγους, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στον ένοχο ή στους ενόχους. Την ίδια ώρα, καλούνται να διαχειριστούν μια ιδιαίτερα λεπτή υπόθεση, καθώς εξετάζουν και την μαρτυρία του 15χρονου γιου του ζεύγους.

Η μαρτυρία και οι αντιφάσεις

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 15χρονος ανέφερε ότι στο σπίτι τους εισήλθαν δύο κουκουλοφόροι, οι οποίοι, ωστόσο, καθησύχασαν τον ίδιο ότι δεν θα του έκαναν κακό. Ωστόσο, βάσει των όσων ανέφερε, δολοφόνησαν το ζεύγος. Στην συνέχεια, ο ίδιος βγήκε από το σπίτι και μετέβη σε γειτονικό, όπου ανέφερε το περιστατικό, με τους γείτονες να ειδοποιούν αμέσως την Αστυνομία.

Τα ευρήματα της Αστυνομίας, όμως, φαίνεται πως αντικρούονται με τους ισχυρισμούς του νεαρού. Συγκεκριμένα, τα μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου που εξετάζουν την υπόθεση, μέχρι στιγμής, δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης, όπως δεν εντόπισαν και σημάδια πρόθεσης για κλοπή εντός της οικίας. Επίσης, δεν ήχησε ούτε το σύστημα συναγερμού.

Η αυτοψία και τα μέχρι στιγμής ευρήματα

Μετά από επικοινωνία μας με την Ιατροδικαστή, Ελένη Αντωνίου, η οποία κλήθηκε για αυτοψία στην σκηνή, πληροφορηθήκαμε ότι ο θάνατος του ζεύγους προήλθε από πολλαπλά τραύματα με τέμνον και νύσσον όργανο, δηλαδή, μαχαίρι, όπως διευκρίνισε και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις του από την σκηνή.

Η νεκροτομή επί της σορού των δολοφονηθέντων βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 12 το μεσημέρι, ενώ αναμένεται ότι θα έχει μεγάλη διάρκεια.
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία περισυνέλεξε διάφορα τεκμήρια από την σκηνή του εγκλήματος και πέριξ αυτής. Χαρακτηριστική είναι η αναφορά για τον εντοπισμό του σημαντικού τεκμηρίου, υπ’ αριθμόν 12, για το οποίο δεν αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Προκάλεσε σοκ ο φόνος τους

Από το εργασιακό περιβάλλον του 60χρονου, αναφέρθηκε στην «Καθημερινή» ότι επρόκειτο για έναν άνθρωπο ήρεμο, χωρίς έχθρες στο εργασιακό του περιβάλλον.

Όσο για την σύζυγό του, ήταν υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας. Από το εργασιακό της περιβάλλον, περιγράφεται ως ένας αθόρυβος άνθρωπος.

Άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος των θυμάτων, δηλώνουν σοκαρισμένα, καθώς δεν περίμεναν ότι τόσο φιλήσυχα άτομα θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο εγκληματικής ενέργειας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X