ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριο φονικό Στροβόλου: Έτσι τους οδήγησαν στον θάνατο (Pics, Vid)

Μαρτυρία των γειτόνων και οι δηλώσεις στο 24News

Στο υπνοδωμάτιο της οικίας του, σε λίμνη αίματος, εντοπίστηκε το νεκρό ζεύγος στην, οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας.

Αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίστηκαν ίχνη παραβίασης, με τις έρευνες της Αστυνομίας να συνεχίζονται.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γειτόνων, επρόκειτο για ένα φιλήσυχο ζεύγος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» ο καθηγητής μαθηματικών ιδιωτικού σχολείου της Λευκωσίας, περιγράφεται ως ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων χωρίς έχθρες στο εργασιακό του περιβάλλον όπου βρισκόταν σε διαδικασία αφυπηρέτησης.

Όσο για την σύζυγό του, ήταν υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας Από το εργασιακό της περιβάλλον, περιγράφεται ως ένας αθόρυβος άνθρωπος στο εργασιακό του περιβάλλον.

Άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος των θυμάτων, δηλώνουν σοκαρισμένα, καθώς δεν περίμεναν ότι τόσο φιλήσυχα άτομα θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο εγκληματικής ενέργειας.

Αντικρουόμενα στοιχεία

Αντιφατικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν με βάση την μαρτυρία του 15χρονου γιου των δύο δολοφονηθέντων, αλλά και με βάση τα μέχρι στιγμής ευρήματα της Αστυνομίας.

Αρχικά, ο 15χρονος είχε αναφέρει ότι δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν στο σπίτι, καθησυχάζοντάς τον ότι δεν θα του έκαναν κακό. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ευρήματα της Αστυνομίας, εκ πρώτης όψεως, δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη παραβίασης στην οικία, δεν ήχησε το σύστημα συναγερμού, ούτε φάνηκε να λείπει κάτι από το σπίτι..

Η αυτοψία της Ιατροδικαστή

Ένα στυγερό έγκλημα κατά του ζεύγους στον Στρόβολο, προκύπτει από την αυτοψία που διενήργησε στο σημείο η Ιατροδικαστής, Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της στο 24News, πρόκειται για διπλή εγκληματική ενέργεια, με ιδίου τύπου τραύματα, προερχόμενα από μαχαίρι.

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, ανέφερε η Ιατροδικαστής.

Η πρώτη ενημέρωση

Τραγωδία σημειώθηκε στον Στρόβολο τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν δύο άτομα εντοπίστηκαν νεκρά στο σπίτι τους, στην οδό Ζαλόγγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 01:45 τα ξημερώματα ελήφθη πληροφορία ότι στο σπίτι τους εντοπίστηκαν δύο άτομα, γύρω στα 60 τους χρόνια, θανάσιμα τραυματισμένα.

Αμέσως, μέλη της δύναμης έσπευσαν, απέκλεισαν το σημείο και διεξάγουν έρευνες.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο άτομα εντοπίστηκαν μέσα σε λίμνη αίματος.

Στην σκηνή, για αυτοψία, κλήθηκε η Ιατροδικαστής, Ελένη Αντωνίου.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση