ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στόχος το χρηματοκιβώτιο! «Μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουμε»

Σύλληψη αριθμός «4» - Στο δικαστήριο ο 22χρονος

Πρώτο το 24news μετέφερε την είδηση της σύλληψης, προσώπου ηλικίας 22 ετών, που προχώρησε χθες βράδυ (28/04) η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τη διερευνώμενη υπόθεση διπλού φόνου, που διαπράχθηκε στις 19 Απριλίου, 2018, στη Λευκωσία.

Διαβάστε επίσης: Και νέα σύλληψη για το φονικό του Στροβόλου

Ο 22χρονος με απόφαση του δικαστηρίου τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση και πλέον αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα θα πει στην κατάθεση του. Όλα δείχνουν ότι το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το παγκύπριο είναι λίγο πριν την εξιχνίαση του. Με τα όσα ειπώθηκαν τις δύο τελευταίες μέρες στο δικαστήριο ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός, και οι άλλοι 2 δύο φαίνεται να φωτογραφίζουν ως δολοφόνο τον 33χρονο.

Οι αρχές έφτασαν στον 22χρονο μετά από μαρτύρια της γυναίκας που τελεί υπό κράτηση και η οποία στην κατάθεση της είπε ότι τον 33χρονο συνόδευσε στον τόπο της στυγερής δολοφονίας ο 22χρονος. Ο 22χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν το πρόσωπο που πήγε το βράδυ στον τόπο του εγκλήματος. Επίσης είπε ότι ανέβηκε στο δωμάτιο της οικίας όπου είδε δολοφονημένο το ζευγάρι.

Η γυναίκα που είναι ύποπτη για την στυγερή δολοφονία είπε πολλά στην κατάθεση της αφού σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο οι άλλοι τρεις ύποπτοι, ο 33χρονος, ο ετεροθαλής αδερφός του και ο 22χρονος συναντήθηκαν πριν μεταβούν στην οικία όπου διεπράχθη το έγκλημα με σκοπό να οργανώσουν το «κτύπημα»

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις όπου με βάση τα όσα αναφέρει η 22χρονη, ο 33χρονος κατά τον σχεδιασμό της ληστείας ανέφερε στους άλλους ότι στόχος είναι το χρηματοκιβώτιο και ίσως χρειαστεί να σκοτώσουν.

Όπως και στις προηγούμενες 2 φορές που συλληφθέντες για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο έγινε παράθεση των γεγονότων από τον επικεφαλής των ανακρίσεων. Θυμίζουμε ότι υπό οκταήμερη κράτηση τελούν ακόμα 3 άτομα.

Όσα έγιναν χθες

Με τα όσα ακούστηκαν το πρωί του Σαββάτου (28/04) στο δικαστήριο σε ένα ξίφος, σε ένα ρόπαλο και στα κορδόνια των παπουτσιών που βρέθηκαν στο σπίτι του ζεύγους εντοπίστηκε γενετικό υλικό της 22χρονης υπόπτου. Ο ετεροθαλής αδελφός του υπόπτου 33χρονων είπε στους ανακριτές ότι την δολοφονία την διέπραξε ο 33χρονος, ενώ ο 33χρονος ότι ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του την βραδιά της δολοφονίας φέρεται να βγήκε από το δωμάτιο του φονικού και να του είπε «ότι τους σκότωσα και τους δυο»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση